365-daags retourbeleid
Verzending €4 - Gratis optie vanaf €39-
085 301 3271 - (werkdagen van 09.00-17.00 uur)

Bruidegomaccessoires – Jouw ultieme gids

Kies ze, match ze, draag ze, zeg ‘Ik wil’ – rond je bruiloftslook af met onze uitgebreide gids voor bruidegomsaccessoires.

Bruiloftsaccessoires kunnen zelfs de meest keurigverzorgde mannen een gevoel van onzekerheid geven over de grote dag. Je aankleden om naar kantoor te gaan is toch niet helemaal hetzelfde als je aankleden voor je eerste dag van de rest van je leven.

Hier bij Trendhim, zijn we dol op een goede bruiloft! Een man en zijn bruisjonkers helpen klaarstomen voor een van de belangrijkste beslissingen in het leven, is belangrijk voor ons. Voor deze gids, vroegen we Emily Burton van Emily Burton Designs voor haar ideeën op het gebied van essentiële bruidegomsaccessoires. Als succesvolle planner van bruiloft-events, heeft Emily de opleiding, ervaring en stijl waar we graag op vertrouwen.

Toen we begonnen met het samenstellen van onze lijst met extra finesses voor de bruidegom en bruidsjonkers, schoot ons deze vraag te binnen… bestaat er zoiets als te veel accessoires voor een toekomstige echtgenoot? Emily was snel met haar antwoord, “Ja, soms. Mijn stelregel is om één zgn. 'statement'-stuk te kiezen. Dan ziet men er verzorgd en opgepoetst uit, terwijl meerdere accessoires die met elkaar wedijveren ervoor zorgen dat het er wat goedkoop uitziet.

Houd rekening met de mate van formaliteit van het evenement en bespreek het altijd met je partner. Je wilt niet dat je bruid naar het altaar loopt en er dan achter komt dat jij een videospel-reversspeld draagt, terwijl zij meer had gerekend op een witte roos. Niet de beste opmaat voor je huwelijksbeloften.

Het kiezen van een statement-item is essentieel. Om je te helpen, hebben we hieronder onze favoriete bruiloftsaccessoires verzameld. Welke ga jij gebruiken om jouw statement te maken? Of houd je het liever bij een traditionele, ingetogen look en laat je de bruid in de schijnwerpers staan?

Jouw gezicht

Oké, we weten dat 'gezicht' niet het eerste is dat je had verwacht op een lijst met accessoires, maar laten we eerlijk zijn… het is belangrijk. “Jouw bruiloft is niet het moment om iets nieuws te proberen of voor die wilde, haveloze uitstraling te kiezen. De doelstelling is om eruit te zien als een verbeterde versie van jezelf.

De tijd nemen om je huid goed te verzorgen is essentieel om jezelf op je best te voelen. De randen van je baard in model houden, of een gladde, frisse scheerbeurt doen meer voor je dan er alleen maar beter uitzien. je voelt je er ook beter door.

Wat te doen?

Of je nu een baard hebt om een houthakker jaloers te maken, een goedverzorgde snor of een gladgeschoren gezicht, het is belangrijk om een plan te hebben. “Probeer niet voor de eerste keer je trimmer uit op de ochtend van je bruiloft of om jezelf een nieuwe stijl aan te meten die je onlangs op social media voorbij zag komen. Als je zelf iets wil uitproberen, zorg er dan voor dat je eerst oefent en dat je partner ook blij is met het resultaat! Het laatste wat je wilt, is dat je bruid de man naast zich voor het altaar niet herkent.”

Datzelfde geldt voor een goede scheerbeurt. Ofschoon je daarvoor niet hoeft te oefenen (ervan uitgaand dat dit niet je eerste scheerbeurt wordt), moet je er wel voor zorgen dat je je huid eerst goed verzorgd met een warme douche en dat alle gebruikte producten, klaar zijn voor hun taak.

Stropdassen

De keuze aan patronen, materiaal en knopen betekent dat de juiste stropdas altijd geschikt is voor iedere bruiloft die je plant – van traditioneel tot casual.

De knoop die je legt op de dag dat je 'de knoop doorhakt' moet passen bij de formaliteit van het evenement. “Een klassieke keus is de Windsor-knoop. Zeker, je kunt ook creatief zijn en iets proberen zoals een Ware Liefde-knoop, maar er is een reden waarom de Windsor al decennialang alle trends overleeft. Hij ziet er altijd fantastisch uit.”

Hoe kies je de juiste stropdas?

“Jouw bruiloft is bedoeld om de persoonlijkheid van jou en je partner te laten zien. hij moet jouw verhaal vertellen met kleding en decor, eten en drinken en zelfs met het entertainment die je kiest… allemaal zonder dat je een woord hoeft te zeggen. Dat betekent echter niet dat een extraverte persoonlijkheid voor idiote kleuren moet gaan.

Het gaat er niet om dat alles helemaal precies matcht, maar meer om het vinden van de juiste kleuren en motieven die passen bij de ceremonie. Koop je stropdas, en die van je bruidsjonkers, van tevoren en check met je partner of de kleuren overeenkomen met zijn/haar ideeën.

Alleen omdat de bruidspartij zachtroze draagt, wil dat nog niet zeggen dat jij ook een effengekleurde zachtroze stropdas moet dragen. Draag, in plaats daarvan, bijv. een donkere kleur in hetzelfde kleurenpallet, maar dan geen exacte match. Als je op zoek bent naar een wat meer casual look, ga dan voor een das met een motief met bijpassende rozetinten, waardoor je past bij de bruidspartij.”

 1. Een
  zwarte stropdas met een zwart kostuum is altijd een winnaar. Daar kan niemand mee de fout in gaan.
 2. Een andere optie met weinig risico, is een
  grijze of
  zilverkleurige stropdas.
 3. Bij casual bruiloften, kun je misschien weg komen met een wollen of een
  gebreide stropdas. Zijde is de veiligste keuze voor vrijwel elke situatie.
 4. Stropdassen kreuken gemakkelijk. Zorg ervoor dat je ze
  op de juiste manier opbergt voor de grote dag.

Dasspelden

Een dasspeld of dasclip toevoegen, verbetert je toch al gepolijste look en, als je hem matcht met de andere metalen die je draagt, brengt eenheid en klasse in je algehele vibe, en… niet te vergeten, het voorkomt dat je das in het hoofdgerecht verdwijnt tijdens de festiviteiten.

Hoe kies je de juiste dasspeld?

Het belangrijkste bij dasspelden of dasclips is om al je metaal in zilver- of goudkleur te houden, afhankelijk van je andere metalen accessoires. Ruilen van trouwring of andere ringen? Denk hier ook aan. “Matchen van metalen – riemgesp, horloge, manchetknopen etc. – is een uitstekende manier om een warboelvrije look te creëren en altijd in stijl te zijn.”

 1. De dasspeld moet een maximale lengte hebben van circa 70-80% van de breedte van de stropdas.
 2. De dasspeld moet geplaatst worden tussen de 3e en 4e knoop van je overhemd of op dezelfde hoogte als de pochet in het borstzakje van je jas.
 3. Het kiezen van de
  maat van je dasspeld hangt af van de stropdas die je uitzoekt.

Vlinderdassen

Vlinderdassen zijn minder gebruikelijk dan stropdassen en laten je opvallen in de menigte. “Een grappige vlinderdas tevoorschijn toveren met vergelijkbare, maar niet per se helemaal matchende kleuren met die van de bruidspartij, is een unieke manier om je look te verbeteren en tegelijk eenheid te bewaren.”

Er zijn ook situaties waarbij een vlinderdas verplicht is. “Als je een geplooid hemd draagt – draag een vlinderdas. Geplooide hemden zijn gereserveerd voor formele situaties en ontworpen om gedragen je worden met noppenknopen. Een stropdas zou de noppen bedekken en het idee van zo'n hemd ruïneren.”

Een andere situatie is wanneer je een smoking draagt. je hebt opties met een smoking, maar normaal gesproken betekent het dragen dat een formeel evenement is, en waarschijnlijk zelfs een met een dresscode. Black tie betekent dat een zwarte vlinderdas verplicht is. “Als je voorbijgaat aan traditie en een stropdas draagt op je smoking, kies dan een effen, zwarte, zijden stropdas.”

Hoe kies je de juiste vlinderdas?

Ben jij die man die iedere dag een stropdas aanheeft naar zijn werk? Misschien geeft een vlinderdas je zelfvertrouwen en stijl dan een extra boost op je trouwdag.

 • Hoe informeler de bruiloft – hoe creatiever je vlinderdas mag zijn.
 • “Bruidsjonkers een vlinderdas laten dragen die hun individualiteit benadrukt, is een populaire trend. Zorg ervoor dat jij (en de bruid) hun keuze vooraf keurt, voordat iemand iets gaat aanschaffen. Je kiest je kerels vanwege hun persoonlijkheid… waarom ze dan niet tot uitdrukking laten brengen wat hen zo speciaal maakt?”
 • “Vergeet niet dat er ook opties zoals
  houten vlinderdassen bestaan. De textuur en natuurlijke kleuren van het hout voegen een nieuwe dimensie toe aan je uiteindelijke look en zijn prima geschikt voor meer relaxte evenementen.”
 • De uiteinden van de vlinderdas mogen niet verder uitsteken dan je oren, en mogen niet smaller zijn dat de buitenste punten van je ogen.
 • Voorgestrikte vlinderdassen of
  zelfbinders. De keus is aan jou. Onthoud wel dat je wat moet oefenen voordat de dag daar is, als je ervoor kiest om zelf te strikken.

Sjaaldassen

Op zoek naar iets anders? Een cravat of sjaaldas, geeft een stijlvolle touch aan meer formele gelegenheden. een cravat, gedragen aan de binnenkant van je hals of hemd (ook wel ascot genoemd) kan de look helemaal veranderen en een relaxte vibe geven aan de gelegenheid.

Stilistisch gezien moet de bruidegom anders gekleed zijn dan de bruidsjonkers en anderen leden van de bruidspartij. “Een cravat of ascot dragen, zal de bruidegom laten opvallen bij zijn bruisjonkers in stropdassen met dezelfde of een coördinerende kleur. De look is nog steeds passend, maar maakt de bruidegom speciaal… omdat hij dat ook is.”

We adviseren 2 manieren om je sjaaldas te strikken. Beide in combinatie met een formeel overhemd met vleugelpunten.

Hoe strik je een traditionele sjaaldas

 1. Met de sjaaldas om je nek, kruis je het lange, brede stuk over het kortere eind.
 2. Breng het langere uiteinde dan onder het kortere uiteinde.
 3. Breng het langere uiteinde dan weer terug over het kortere uiteinde.
 4. Neem het langere stuk op en door de halslus.
 5. Terwijl je het korte einde vasthoudt, trek je de knoop voorzichtig dicht naar de kraag.
 6. Daarna kun je de knoop, indien nodig nog aanpassen.

Hoe strik je een 'Scrunch Cravat'?

 1. Met de sjaaldas om je nek, kruis je het lange, brede stuk over het kortere eind.
 2. Breng het langere uiteinde dan onder het kortere uiteinde.
 3. Breng het langere uiteinde dan weer terug over het kortere uiteinde.
 4. Neem het langere stuk op en door de halslus en trek hem naar onderen door de lus.
 5. Terwijl je het korte einde vasthoudt, trek je de knoop voorzichtig dicht naar de kraag.
 6. Daarna kun je de knoop, indien nodig nog aanpassen.

Pochetten

Een geweldige manier om persoonlijkheid en kleur aan te brengen op je ensemble voor je huwelijksdag, is met een pochet. “Een grappige pochet in je borstzakje die een beetje laat zien wie je bent, is grappig, acceptabel en kan een mooi gespreksonderwerp vormen!”

“De pochet die je kiest, valt op. Het kan het gespreksonderwerp van de dag worden – iedereen praat graag over wat de bruid en bruidegom dragen – en het leeft eeuwig voort op de foto's. Met de kosten en tijd die gespendeerd worden om de bruid aan te kleden, verdien jij toch zeker ook wel een beetje aandacht, of niet soms?”

Hoe kies je de juiste pochet?

“Draag geen matchende pochet en stropdas, tenzij je echt gaat voor een uniforme, formele look. Het is belangrijk om de kleuren voor de ceremonie in de gaten te houden – is er een kleur die je bruid heeft uitgezocht voor de bloemen of voor de jurken van de bruidsmeisjes? Neem die kleur en kies dan een tint donkerder of lichter. Je kunt er ook 2 complementaire kleuren kiezen, of kleuren aan de overzijde van het kleurenwiel. Dat zorgt voor een supergave en gepolijste look… in plaats van dat je een exacte match draagt.”

 • Een
  pochet schittert het best als hij van een ander materiaal is dan het jasje. Zijde is altijd een veilige keuze en ziet er zeer elegant uit.
 • Kies voor
  handgerolde randen Omdat die er mooi uitzien als ze uit je borstzak steken, iedere pochet uniek maken en structuur toevoegen aan de vouw.
 • Het kiezen van de vouw is net zo individueel als jijzelf bent. Het is jouw kans om plezier te brengen en nog meer van je persoonlijkheid te delen. Zorg ervoor dat je oefent voordat de dag daar is.

“Een laatste opmerking over pochetten is dat als je een boutonnière of een opvallende reversspeld draagt bij je pochet, je de kleur van je pochet het beste neutraal kunt houden, zoals bijv. wit en met een conservatieve vouw, zoals de presidentiële vouw. De boutonnière of reversspeld zal opvallen door kleur en plaats. Door de pochet eenvoudig te houden, zorg je voor een elegante uitstraling.”

Manchetknopen

Een bruidegom hoeft niet veel sieraden te dragen op zijn trouwdag, omdat de bruid de visuele ster van de show is. Maar dat betekent niet dat je volledig moet schitteren door afwezigheid van glans of karakter.

“Denk eraan – je wilt dat je verschijning een verbeterde versie is van jezelf. Dat is wat het juiste paar manchetknopen kan doen… je een zekere air van verfijning en stijl geven, die je dag anders maakt dan andere dagen.

Deze kleine items zijn ook perfect als accessoires voor de bruidsjonkers. Is er een bepaalde hobby of film waar jullie allemaal gek op zijn? Combineer dat in jullie look.”

Hoe kies je de juiste manchetknopen?

Het kiezen van manchetknopen begint met de manchetten van je overhemd. Franse manchetten, om precies te zijn. “Die zijn bijna verplicht als je een smoking draagt, maar de regels zijn wat flexibeler met een kostuum. Zorg er wel voor dat ze matchen met andere metalen in je look en werk samen met de bruid.”

Halskleding is een must als je manchetknopen en een kostuum. draagt. “Franse manchetten zijn te chic met een open kraag.”

Welk paar je ook kiest, “ze laten graveren met de trouwdatum is een mooie herinnering aan de grote dag. En, als er bruiden zijn die dit lezen… gegraveerde manchetknopen zijn een prachtig cadeau voor jouw bruidegom!” We kunnen het er niet meer mee eens zijn.

Reversspelden

“Reversspelden zijn de ultieme, decoratieve touch.” Met al die keuzes tegenwoordig, kun je met dit accessoire zo extravagant schreeuwend of zo subtiel gaan als je maar wilt. Voor de meeste huwelijken, zul je te maken krijgen met een boutonnière – een verse bloem met een geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw.

Boutonnière is Frans voor “knoopsgatbloem”. Het oorspronkelijke doel van het dragen van een boutonnière was om ongeluk af te zweren en om de vervelende geurtjes in die tijd te maskeren. Hopelijk draag jij hem alleen om esthetische redenen en niet omdat je bent vergeten te douchen.

Hoe draag je een reversspeld & boutonnière

Er is een gouden regel voor reversspelden – draag ze ongeveer waar het knoopsgat op de revers zit of zou moeten zitten. Dat is het bovenste deel van de linker revers.

De pin zelf moet parallel lopen aan je revers in plaats van recht naar boven of schuin. Dit is zeker belangrijk voor langere stengels, waarbij een verkeerde hoek het hele effect te niet kan doen.

Ofschoon niet moeilijk, zijn er toch enkele principes die je moet volgen om je boutonnière er op zijn best uit te laten zien:

 • Net als bij andere reversspelden, moet de bloem gepositioneerd worden vlak bij het knoopsgat of waar dat zou moeten zitten.
 • Op veel formele jasjes, vind je een draad achter de revers om de stengel op zijn plaats en verborgen te houden.
 • De bloem moet van je borst af wijzen.
 • Eventuele blaadjes moeten achter de bloemblaadjes worden gestopt om de zichtbaarheid te minimaliseren.
 • Als je jasje geen knoopsgat heeft, steek dan de hele bloem op je revers.

“Zorg ervoor dat je bloemist de juiste boutonnièrepin gebruikt – zwart voor donkere kostuums en wit voor lichtere kostuums – niet elke bloemist weet hoe hij een boutonnière zo moet bevestigen dat de pin onzichtbaar is. Check dat van tevoren.”

Riemen & bretels

Laten we beginnen met riemen omdat dat lastig kan zijn. Of je wel of geen riem wilt dragen hangt af van de formaliteit van het evenement en de pasvorm van je pak. “Als je kostuum perfect op maat gemaakt is, heb je er geen nodig. Als je broek wat losser zit, is een riem wel nuttig om er voor te zorgen dat je straks niet met je broek op je enkels staat. Denk eraan dat je bij een smoking geen riem nodig hebt.”

“Bretels, aan de andere kant, kunnen gedragen worden uit functionaliteit of voor een vleugje vintage of retro.” Matchen van bretels met een vlinderdas en geen jasje zorgt voor een 'old-school'-individualiteit, perfect voor bruiloften die niet zo formeel zijn.

“Een woord van zorg. Ondanks wat je misschien op Pinterest ziet, draag geen riem, samen met bretels. Ze zijn voor hetzelfde doel ontworpen, dus beide dragen is overbodig. maak een keuze en ga daar voor.”

Hoe draag je een riem of bretels?

We vroegen Emily naar enkele makkelijk te volgen richtlijnen:

 • Gebruik niet beide - kies voor een riem of voor bretels
 • Bretels moeten van je schouders recht naar je taille vallen.
 • Draag geen bretels met een vest.
 • Als je een riem draagt,
  moet het leer matchen met ander leer voor een complete, samenhangende look. Leer dragen in vergelijkbare tinten (schoenen en riem) ziet er minder formeel uit dan een volledige match, maar is zeker ook prima.
 • Bretels zijn er in veel verschillende soorten kleuren, van wild naar tam. Houd rekening met andere kleuren op de bruiloft en zorg dat ze bij elkaar passen.

Zak- & polshorloges

Als de ceremonie te lang duurt, kun je moeilijk je telefoon pakken om te kijken hoe laat het is of om snel een spelletje Candy Crush te spelen. Datzelfde geld ook voor de bruidsjonkers. Als je nog geen horloge draagt, is je bruiloft een ideaal moment om er in te investeren.

“Een herenhorloge is praktisch en een prachtige toevoeging aan de look van de bruidegom.” Voor een nog mooiere optie, kun je bijv. ook denken aan een zakhorloge. “Zakhorloges zijn ook weer een leuke manier om persoonlijkheid, stijl en een beetje ouderwetse charme aan te brengen aan je huwelijksfeest. Matchende horloges voor je bruidsjonkers is ook geen slecht idee.”

Hoe vind je het juiste horloge?

“Het is belangrijk dat de sieraden die je draagt passen bij de bruid. denk daaraan als een eerste stap die je kunt maken richting afstemming en compromis als getrouwd stel. En het is iets waarvan je blij zult zijn dat je er de tijd voor hebt genomen, als je de bruidsfoto's ziet.”

Draag een zilverkleurig uurwerk als de bruid zilver of witgoud draagt en draag een goudkleurig horloge als zij ook goud draagt. “Houd ook rekening met de stijl van haar sieraden. Als ze voor een klassieke look gaat met eenvoudige parels, misschien? Als dat het geval is, zorg er dan voor dat het horloge dat je kiest ook ingetogen is.”

Cummerbanden

Cummerbanden zijn gereserveerd voor smokings. Draag er hier een van, en je ziet er geweldig uit.

Ontstaan bij de Britten in India, is het voornaamste doel van de cummerband tegenwoordig, om je taille te bedekken. Het resultaat is dat je langer en slanker lijkt en dat je hemd niet zo opbolt – geen verkeerde reden om er een te dragen, wel? De traditionele regels voor formele kleding schrijven voor dat alle werkende onderdelen van je outfit bedekt of aangekleed moeten zijn. Dit is ook waarom manchetknopen worden gebruikt om knopen te vervangen.

Hoe draag je een cummerband?

“De belangrijkste regel voor cummerbanden is dat ze gedragen moeten worden over je natuurlijke taille met de plooien naar boven. Dat betekent dat je broek rond je navel moet vallen, waarbij de helft van de cummerband je hemd bedekt, en de andere helft je broek. te hoog of te laag dragen kan het slankmakende effect ruïneren en er uiteindelijk gek uitzien.”

Andere regels om met een cummerband te scoren:

 • Cummerbanden staan synoniem voor het stijlen van je smoking en moeten gedragen worden bij een vlinderdas… niet met een stropdas. Een stropdas overschaduwt je cummerband en ziet er slordig uit.
 • Cummerbanden moeten niet onder bretels gedragen worden. Als je ze erover draagt, voegt dat finesse en verzorgdheid toe aan je uiteindelijke look.

Zonnebrillen

Zonnebrillen zijn niet echt relevant voor de meeste bruiloften. Tenzij je trouwt op een strand in Maui midden op de dag.

Sommige kerels geven graag een bijpassende zonnebril aan hun bruisjonkers voor de foto's. De keus is aan jou en je bruid. “Ik kan het er niet meer mee eens zijn. Ja, je wil plezier hebben op je bruiloft, maar vraag ook even hoe je verloofde erover denkt als jij en je vrienden een zonnebril dragen. Zij heeft daar misschien wel hele andere ideeën over… het is misschien wel de eerste van de vele compromissen die je moet sluiten als echtpaar.”

Welke zonnebril moet je dragen?

Als je toch een zonnebril gaat dragen, “zorg dan voor een mooie, waarvan je het niet erg zou vinden als je er nog jaren naar moet kijken op je huwelijksfoto's.” Gepolariseerde glazen verminderen schittering van water en zijn geweldig als je inderdaad gaat trouwen op Maui… of het een na beste, bij een vijver, vol met zorgvuldig neergezette zwanen. En vergeet de uv-bescherming niet.

“Een browline zonnebril met een montuur dat past bij je schoenen en metalen accessoires is een klassiek, stijlvol alternatief voor een plastic bril uit de supermarkt.” Ga voor een zwart, goudkleurige bril als je zwarte schoenen draagt en gouden manchetknopen. Of een zilverkleurige met bruin als je horloge zilverkleurig is en je schoenen bruin.

Of je nu alleen voor het altaar staat of met je beste vrienden naast je, de richtlijnen om er op je best uit te zien zijn nog steeds van toepassing. je wilt er zeker van zijn dat dat zij er net zo goed uitzien als jij... of in ieder geval dan toch bijna.

“Het is altijd makkelijker als een bruidegom en zijn bruidsjonkers hun op maat gemaakte kostuums bij hetzelfde bedrijf kopen. Dat verkleint het probleem van het 'matchen' en stelt jullie in staat om een passend geheel te vormen. Hetzelfde geldt voor de extra's – zoek een bedrijf dat je goed vindt en shop in hun assortiment.”

En tot slot, “Je bruid heeft veel te doen – help haar door zelf voor je eigen aankleding te zorgen.” je hebt nu de kennis en het zelfvertrouwen om dat te doen.

Jullie vroegen – Wij antwoordden

Hoe ver van tevoren voor de bruiloft moet ik beginnen met het plannen van mijn outfit?

“Het beste kun je al 3-4 maanden voor de betreffende datum beginnen met plannen. Dat geeft je genoeg tijd om je kostuum op maat te laten maken, extra accessoires te bestellen en dingen te oefenen zoals het leggen van een Windsor-knoop of uitzoeken welke manchetknopen het beste bij je dasspeld passen.”

Moeten de bruidegom en de getuige hetzelfde kostuum dragen?

“Dat hangt af van de mate van formaliteit van de trouwerij. Uniform gekleed gaan ziet er gepolijst uit, maar het is zeker niet verplicht. Als je hetzelfde kostuum draagt, kun je het verschil maken dor de accessoires die jullie dragen.”

Moet de bruidegom zich anders kleden dan de getuige?

“Ook dit hangt weer af van de algehele uitstraling waar je naar op zoek bent. Ik adviseer de bruidegom om in ieder geval altijd iets te hebben, waardoor hij opvalt en verschilt van de man naast hem – een andere das, boutonnière of zelfs een pochet kan het verschil maken.”

Hoe kan ik zorgen dat mijn overhemd tijdens de bruiloft niet telkens uit mijn broek glijdt?

We hebben hier 1 woord voor... hemdophouders. je hemd zal netjes ingestopt blijven ongeacht hoe vaak je ook je glas heft om te proosten of hoe vaak je danst op YMCA.

Welke stijlen zijn tegenwoordig acceptabel, die jaren geleden niet populair waren?

“Dat verschilt van land tot land en van regio tot regio. In mijn beleving, is het me opgevallen dat compleet witte kostuums en zelfs flip-flops op sommige bruiloften hun opwachting maken. Op jouw bruiloft gaat het erom dat je laat zien wie jullie als echtpaar zijn… maak van jouw dag, jouw dag!”

Ontmoet Emily Burton – Weddingplanner

Emily Burton is de eigenaar, hoofdontwerpster en visionaire van Emily Burton Designs. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur, mode en haar klanten. Zij geniet ervan een speciaal onderdeel te zijn van het verhaal van het echtpaar en ze begrijpt dat het de kleinere details zijn die een dag perfect maken.

Haar ervaring als Senior Designer wakkerde haar verlangen aan om voor zichzelf te beginnen in 2008. Sinds die tijd, zijn Emily en haar team op tv geweest en hebben ze in talloze tijdschriften gestaan. Ze zijn uitgegroeid tot een van de meest begeerde bruiloftplanbureau's in het Zuidoosten van de VS. Emily Burton Designs bevindt zich in Brunswick, Georgia, USA, en ze reist over de hele wereld.

Ontmoet het echtpaar

We willen een speciaal bedankje richten tot de charmante Aurélie en Pierre voor het delen van de foto's van hun prachtige bruiloft in Frankrijk. De getalenteerde Fotograaf Brian legde hun magische dag vast en wij zijn er trots op deze foto's in dit artikel te mogen delen. Bekijk meer van hun speciale dag hier.