365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €4 - Gratis verzending vanaf €39-
Contacteer ons

Top 10 accessoires voor stijlvolle heren | mei 2024

In mei krijgen herenaccessoires een verfijnde touch. Of je je nu klaarmaakt voor een zomerse bruiloft, een tenniswedstrijd bijwoont of de plannen van een boosaardig meesterbrein voor wereldheerschappij tegenhoudt, met deze 10 must-have accessoires zal je look altijd je verfijnde smaak en oog voor detail laten zien.

1 Top 10 accessoires voor stijlvolle heren | mei 20241.1 1. zijden stropdassen1.2 2. manchetknopen1.3 3. leren riemen1.4 4. pochetten1.5 5. stijlvolle horloges1.6 6. fijne leren schoudertassen1.7 7. hoogwaardige portemonnees1.8 8. gepersonaliseerde leren notitieboeken1.9 9. formele sokken1.10 10. dasspelden

1. Zijden stropdassen

Een zijden stropdas van hoge kwaliteit is onmisbaar voor een luxueuze formele look. Kies voor tijdloze patronen zoals strepen of paisley in zachte tinten voor veelzijdigheid, of waag je aan fellere kleuren om een statement te maken.

Ontdek hier 30 manieren om een stropdas te knopen.

2. Manchetknopen

Een paar strakke manchetknopen vormen de kers op de taart van je formele look. De klassieke eenvoud van zilver, de subtiele luxe van parelmoer of de aparte textuur van zijden knopen - manchetknopen zorgen voor de finishing touch aan je mouwen.

Leer hier alles wat je moet weten over manchetknopen.

3. Leren riemen

Een goed gemaakte leren riem houdt niet alleen je outfit bij elkaar, maar vult ook andere leren accessoires aan voor een gecoördineerde look. Zorg dat ze bij elkaar passen en kies zwart of bruin voor maximale compatibiliteit.

4. Pochetten

Een zijden pochet geeft je look kleur en persoonlijkheid. Onthoud dat contrast de sleutel is: zoek iets wat je stropdas aanvult zonder er direct mee te matchen.

Ontdek hier 52 manieren om een pochet te vouwen.

5. Stijlvolle horloges

Er is niets verfijnder dan een slank en minimalistisch gekleed horloge met een leren of metalen band. Het is een statement van stijl en gratie.

Leer hier hoe je een herenhorloge in stijl draagt.

6. Fijne leren schoudertassen

In professionele omgevingen staat een leren aktetas van hoge kwaliteit voor professionaliteit en smaak. Kies een klassiek ontwerp dat functionaliteit combineert met elegantie.

Leer meer over de 7 herentassen die je niet draagt… maar wel zou moeten.

7. Hoogwaardige portemonnees

Een portemonnee van prachtig leer laat je waardering voor luxe zien telkens als je hem tevoorschijn haalt. Kies eventueel voor RFID-blokkerende technologie om je informatie te beschermen tegen slimme oplichters.

Bekijk onze 5 tips om de juiste portemonnee voor jezelf te kiezen.

8. Gepersonaliseerde leren notitieboeken

Gepersonaliseerde notitieboekjes vallen op in een tijdperk van digitale communicatie. Gebruik ze om aantekeningen te maken op het werk of op school en val op in een wereld van massaproductie van papier en elektronica.

9. Formele sokken

Vergeet zeker je sokken niet. Kies kuitlange sokken van hoge kwaliteit in kleuren die bij je broek passen of een licht, smaakvol contrast vormen.

10. Dasspelden

Een stijlvolle dasspeld houdt je stropdas op zijn plaats en voegt een vleugje glamour toe aan je outfit. Zorg dat je hem tussen de derde en vierde knoop van je overhemd vastmaakt voor een evenwichtige look – niet te hoog, niet te laag.

Bekijk onze ultieme gids voor dasspelden en clips.

Bij het aankleden van een formele look gaat het erom klassieke elegantie te combineren met persoonlijke accenten. Door te investeren in deze essentiële accessoires versterk je de impact van je outfit en zorg je ervoor dat je er onvergetelijk uitziet.

Ontdek voor meer informatie onze 7 essentiële regels om mannenaccessoires te matchen.