Koop er 2 en krijg er 1 gratis | Udløber om:

00:00:00

Koop er 2 en krijg er 1 gratis

Udløber om:

00:00:00
365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €5 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons

7 ONMISBARE ACCESSOIRES VOOR MANNEN

LUXE KOSTUUMACCESSOIRES

Hoogwaardige accessoires helpen je moeiteloos een verfijnde uitstraling te bereiken. Je in luxe kleden is dé manier om op te vallen tussen de snel samengestelde outfits op formele evenementen.

In deze gids laten we je 7 kostuumaccessoires zien die het waard zijn om in te investeren, en geven we je tips voor perfect op elkaar afgestemde bling voor je stijlvolle look.

1 7 onmisbare accessoires voor mannen 1.1 Stropdassen1.2 Dasspelden1.3 Pochetten1.4 Riemen1.5 Vlinderdassen1.6 Manchetknopen1.7 Reversspelden1.8 Bijpassende sets

STROPDASSEN

Elke man moet er een paar in zijn garderobe hebben, klaar om tevoorschijn te halen wanneer de situatie erom vraagt.

Voor een ruwe maar luxueuze textuur die je onderscheidt van de rest, kun je kiezen voor een stropdas van kasjmier en wol. Het geeft je een casual look met een fluweelzachte touch.

Als je op zoek bent naar iets traditionelers, dan is een zijden stropdas een goede keuze. Zijde is een zachte en duurzame, kreukbestendige stof die je look een tijdloze glans geeft. Het behoudt zijn vorm, waardoor je er altijd verzorgd uitziet, hoe laat het ook is of hoeveel pinten je op hebt.

DASSPELDEN

Stropdassen hebben vaak een eigen wil. Of het nu de wind is of je geweldige dansbewegingen, ze hebben de neiging om de knopen van je overhemd op het slechtst mogelijke moment te onthullen. Daarom zijn dasspelden onmisbaar.

Voor een tijdloze, strakke look kies je een dunne dasspeld van 925s zilver. Voor een warmere kleur is een 14k vergulde sterling zilveren speld perfect.

Spelden met natuurlijke stenen geven je outfit gegarandeerd een unieke touch.

POCHETTEN

Zonder een pochet is je outfit niet compleet. Het is een subtiel maar effectief accessoire dat je hele look perfect samenbrengt.

We raden zijde aan voor die extra glans en textuur. Zijde behoudt zijn vorm goed, kreukt niet en is zeer duurzaam. Kies er een met een gewoven structuur voor een onmiskenbare textuur die dimensie toevoegt aan je look.

Als je de voorkeur geeft aan iets met een unieke print, ga dan voor een gladde pochet met een paisleypatroon of een bloemenprint.

RIEMEN

Een hoogwaardige leren riem is essentieel voor een professionele look. Het brengt alle leren items in je outfit samen – je schoenen, horlogebandje, tas, enzovoort.

Qua luxe gaat er niets boven een riem van volnerfleer. Zwart en bruin zijn onmisbaar om je opties open te houden, en elk zal met de tijd een rijk patina ontwikkelen en zich naar je lichaam vormen. Volnerfleer is de hoogste kwaliteit leer – een goede investering voor de lange termijn.

VLINDERDASSEN

Vlinderdassen waren ooit het toppunt van verfijning, maar zijn nu de favoriete strikjes voor meer speelse looks. Voor de perfecte mix van elegantie en persoonlijkheid zit je altijd goed met een zijden zelfbinder vlinderdas.

Voor een opvallendere look zijn houten vlinderdassen gegarandeerde blikvangers.

MANCHETKNOPEN

Manchetknopen maken een groot verschil in je uitstraling. Donkergrijs roestvrij staal voegt een serieuze toon toe, terwijl goud zorgt voor een levendig accent. Klassieke 925 sterling zilveren manchetknopen zijn eenvoudig en tijdloos. Sterling zilver geeft altijd een stijlvolle touch aan je outfit.

Als je iets gedurfders wilt, voegen manchetknopen met natuurlijke stenen een unieke textuur toe aan je look. Interactieve manchetknopen zoals mechanische uurwerken of draaiende propellers zijn geweldige gespreksstarters.

REVERSSPELDEN

Reversspelden zijn een fantastische manier om je look compleet te maken. Een bijpassende dasspeld, manchetknopen en een reversspeld = perfecte elegantie. Voor een tijdloze look gaat er niets boven verguld sterlingzilver.

Parelmoer en natuurlijke stenen brengen een unieke textuur, en reversspelden zijn er in allerlei expressieve stijlen.

BIJPASSENDE SETS

Het geheim om je formele look perfect tot zijn recht te laten komen. Met deze kant-en-klare sets heb je altijd perfect op elkaar afgestemde accessoires voor je pak en hoef je niet langer te zoeken naar wat het beste bij elkaar past.