Bespaar 20% op alle zonnebrillen

Bespaar 20% op alle zonnebrillen

365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €5 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons

TOP 10 ACCESSOIRES VOOR MANNEN ZOMER 2024

Nu de zon trots haar plekje aan de hemel inneemt en de dagen langzaam overgaan in zwoele avonden, wordt het tijd om jezelf uit te rusten met accessoires die niet alleen je stijl een boost geven, maar ook een dosis functionaliteit toevoegen aan die lange zomerdagen.

Of je nu naar het strand gaat, door de stad slentert of in de achtertuin gaat BBQ'en, wij hebben de perfecte partners voor je zonovergoten avonturen in juni op een rijtje gezet.

1 Top 10 accessoires voor mannen zomer 20241.1 #1 zonnebril1.2 #2 een halsdoek1.3 #3 een strooien fedora1.4 #4 een canvas riem1.5 #5 een ademend polshorloge1.6 #6 bretels1.7 #7 leren kabel organizer1.8 #8 gegraveerde waterfles1.9 #9 crossbody tas1.10 #10 armband van natuursteen

#1 ZONNEBRIL

Onmisbaar voor wie vindt dat oogcontact net zo overschat wordt als UV-stralen. Draag een zonnebril om jezelf te beschermen tegen de zon en om er mysterieus en aantrekkelijk uit te zien terwijl je boodschappen doet.

#2 EEN HALSDOEK

Jouw persoonlijke thermostaat. Ideaal om je stijl wat op te krikken en tegelijkertijd de temperatuur rond je nek te verlagen.

En het is ook nog eens een stijlvol slabbetje voor het opvangen van druipend ijs.

#3 EEN STROOIEN FEDORA

Geef je hoofd een zomers tintje met een strooien fedora. Het is je belangrijkste bescherming tegen de zon en bovendien een fantastische manier om je charme te versterken.

#4 EEN CANVAS RIEM

Omdat de zwaartekracht harder werkt in de zomer.

Deze riem zorgt ervoor dat je shorts blijven zitten waar ze horen, zelfs tijdens je meest gewaagde zomeravonturen.

#5 EEN ADEMEND POLSHORLOGE

Houd de tijd bij zonder je koelte te verliezen. Nylon ademt, is zweetbestendig en kan zo de wasmachine in.

Perfect voor de man met een drukke zomer in het vooruitzicht.

ONTDEK POPULAIRE ZOMERHORLOGES

#6 BRETELS

Bretels hebben iets onmiskenbaar klassieks en aantrekkelijks.

Perfect om alles op zijn plaats te houden terwijl jij je lekker laat gaan.

#7 LEREN KABEL ORGANIZER

Voor de man wiens leven net zo in de war is als zijn koptelefoon. Los minstens één van die problemen op met een vleugje luxueus leer.

Houd zowel je snoeren als je zelfbeheersing netjes op orde.

#8 GEGRAVEERDE WATERFLES

Blijf gehydrateerd op een manier die je doet opvallen. Het is het beste wat je kunt doen voor je gezondheid met de warme dagen in het vooruitzicht.

Laat je fles graveren voor een extra vleugje klasse.

#9 CROSSBODY TAS

Een schoudertas is je mobiele controlecentrum. Van zonnebrandcrème tot smartphones – houd je essentiële spullen dichtbij en je handen vrij.

#10 ARMBAND VAN NATUURSTEEN

Er gaat niets boven de creativiteit van Moeder Natuur. Natuurstenen zijn niet alleen uniek, ze worden ook niet aangetast door hitte of zweet en blijven lekker fris aanvoelen.

Perfecte voorbeelden van heerlijke zomerse vibes.

Met deze onmisbare accessoires wordt juni niet alleen draaglijk, maar zelfs ronduit heerlijk. Van praktische items die je technologie uit de knoop houden of je vochtbalans op peil houden, tot stijlvolle basisstukken die je koel houden in de hitte, deze favorieten zijn je garantie voor een stijlvolle zomer.

Wees de hitte niet alleen de baas, maar trotseer hem met stijl en een glimlach!