365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €5 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je e-mailadres op te geven, ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

SPORTZONNEBRILLEN

Sportzonnebrillen voor mannen zijn meer dan alleen maar goed voor sportactiviteiten. Het lichtgewicht wikkel(cocon)-ontwerp en de solide pasvorm maken deze brillen praktisch voor elke gelegenheid waarbij je graag wilt dat de bril stevig blijft zitten. Onze steeds groeiende selectie omvat stijlen van biker-zonnebrillen tot gepolariseerde sportzonnebrillen – shop en bekijk hoe zekerheid eruit ziet.

11 producten

WAT ZIJN DE BESTE ZONNEBRILLEN OM TE SPORTEN?

De beste zonnebrillen voor sportactiviteiten zijn de exemplaren die goed blijven zitten. Als je hardloopt, fietst, hiket of tennist, is het laatste dat je nodig hebt een bril die telkens afglijdt.

De beste zonnebrillen voor sportactiviteiten zijn de exemplaren die goed blijven zitten. Als je hardloopt, fietst, hiket of tennist, is het laatste dat je nodig hebt een bril die telkens afglijdt.

WIKKEL ZONNEBRILLEN

Het is het zgn. cocon-montuur dat je ziet bij sportbrillen dat ze als zodanig betiteld en ze het voordeel geeft boven andere zonnebrillen. Sommige cocon-sportbrillen hebben één doorlopend glas, terwijl andere 2 glazen hebben (de typische standaard bij zonnebrillen). Behalve glazen, zul je ook zien dat monturen een volledig frame kunnen hebben of een met een semi-randloos ontwerp.

Semi-randloze zonnebrillen hebben een band over de wenkbrauwen met de glazen eronder zwevend. Deze stijl biedt een helder gezichtsveld zonder een montuur om het zicht te belemmeren. Omdat het zijaangezicht niet wordt onderbroken en je in staat stelt je te concentreren op de weg voor je, vind je deze stijl vaak bij hardloop- of wielrenbrillen.

Wikkel-sportzonnebrillen beschermen ook je zicht tegen perifeer licht van de zijkanten. Probeer ze eens en je zult merken dat, in tegenstelling tot traditionele zonnebrillen voor mannen, je ogen zelfs aan de zijkanten worden afgeschermd. Dit vermindert oogmoeheid en beschermt de delicate huid rondom je ogen tegen schadelijk zonlicht.

Shop ons assortiment ook voor barstbestendige polycarbonate glazen. Die zijn schokbestendig hetgeen het sporten een stuk veiliger maakt.

BIKER ZONNEBRILLEN

We bieden een selectie biker brillen en -zonnebrillen voor de Wannabee-biker of de motorfiets-enthousiasteling. Deze bikerzonnebrillen hebben zachte schuimpads aan de binnenzijde die voorkomen dat stof, gruis en wind pijn aan je ogen veroorzaken en je zicht vertroebelen.

GEPOLARISEERDE SPORTZONNEBRILLEN

Als er ooit een noodzaak was voor gepolariseerde glazen, dan is het wel bij sportbrillen voor mannen. Gepolariseerde glazen zijn ontworpen om schittering via water, sneeuw, de weg of (motor)fiets voor je etc. tegen te gaan. Omdat sport- en bikerzonnebrillen gebruikt worden bij het sporten, is het logisch dat reduceren van schittering belangrijk is.
Combineer gepolariseerde glazen met uv-bescherming en je hebt een veilige en gezonde manier voor je favoriete tijdverdrijf.