365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €5 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je e-mailadres op te geven, ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

Herensokken

Of je je nu klaarmaakt voor een formele gelegenheid of boodschappen doet in je favoriete paar sneakers, met onze selectie herensokken zit je altijd goed. Deze sokken, gemaakt van de beste materialen, zijn ontworpen zodat je voeten de hele dag behaaglijk en comfortabel zitten.

27 producten

KLASSIEKE CREW SOKKEN

Crew sokken, ook wel klassieke sokken genoemd, zijn de populairste stijl sokken voor mannen. Ze reiken meestal tot halverwege de kuit en bedekken het onderbeen volledig. Klassieke sokken zijn veelzijdig en passen bij elk type schoen, inclusief geklede schoenen, hoge sneakers en zelfs laarzen.

ENKELSOKKEN VOOR HEREN

Enkelsokken reiken, zoals de naam al zegt, tot aan de enkel. Ze zijn een populaire keuze voor mannen die een onopvallende sok willen die meer ademt dan klassieke sokken. Enkelsokken zijn ideaal in combinatie met laag uitgesneden schoenen, zoals sneakers of loafers.

Klassieke sokken bedekken en ondersteunen het onderbeen beter. Ze kunnen blaren helpen voorkomen en bieden schokdemping voor de voet. Klassieke sokken zijn ook een prima optie voor mannen die hun benen warm willen houden als het kouder is. Enkelsokken daarentegen zijn luchtiger en kunnen helpen bij het voorkomen van zweetvoeten en de geur die daar meestal bij hoort. Ze zijn ook een prima optie voor mannen die een sok willen die wat discreter is.