365-daags retourbeleid - zonder vragen
Verzending €4 - Gratis optie vanaf €39-
085 301 3271 - (werkdagen van 09.00-20.00 uur)
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je mailadres op te geven, ga je akkoord met onze Privacy Policy en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

HEREN HALSDOEKEN

13 producten
13 producten

Meest verkocht

13 producten

WORD LID VAN DE TRIBE

Ik ben op de hoogte van Trendhims privacybeleid. Uitschrijven te allen tijde.

ACCENTUEER JE LOOK MET EEN ZIJDEN HALSDOEK VOOR HEREN

Voordat we het gaan hebben over hoe je stijl kunt toevoegen aan je outfit met een zijden doek voor mannen, moeten we eerst weten waar het precies over gaat. Halsdoeken – ook wel sjaals of bandana's genoemd – zijn vierkanten stukken stof, die je om je nek of hoofd draagt als accessoire. Je hebt bandana's vast al overal gezien, van op jachten in Saint-Tropez tot bij groepen padvinders die een weekendje gingen kamperen.

Onze selectie herenhalsdoeken staat ver af van de doeken die gedragen worden door jongetjes in het bos. Gemaakt van fijne zijde, voelen die van ons net zo goed aan om je nek als dat ze er uit zien als ze daar zitten. Combineer een halsdoek met paisley-print met een klassiek wit T-shirt of met een gekleed denim hemd voor een eenvoudige, minimalistische look. En, als je eens iets formelere vibe wilt; elk van onze zijden doeken voor heren voegt net de juiste hoeveelheid gladde textuur toe en ziet er schitterend uit bij je kostuum.

HOE DRAAG JE EEN HERENHALSDOEK

De bandana is ontworpen om rond je nek of pols te dragen of zelf om als pochet te gebruiken. De meest populaire manier om een halsdoek te dragen is om je hals, op een losse, relaxte manier.

HOE KNOOP JE EEN MANNENHALSDOEK

1. Leg je halsdoek plat neer en vouw hem dan diagonaal dubbel.

2. Nu je een driehoekige vorm hebt, rol je hem losjes vanuit de langste zijde tot een buisvorm.

3. Doe de opgerolde bandana om je hals en knoop de uiteinden in een makkelijke knoop. Zorg ervoor dat de knoop niet te strak zit.

4. Plaats de knoop een beetje naar de zijkant (niet direct onder je kin).