Tel: 085 002 1310
Gratis verzending 1-4 werkdagen
Gratis retourneren - 365 dagen retourbeleid

Sieraden en accessoires voor mannen

thuiswinkel eu-trust

65.000 tevreden klanten sinds 2007

Pochetten

283 modellen op voorraad - Levering 1-4 werkdagen

Een pochet kan dat mooie detail zijn, waar je al een tijd naar op zoek was. Vooral in combinatie met een vlinderdas heb je echt de mogelijkheid om er je persoonlijkheid mee tot uitdrukking brengen.
Gebruik de filters hieronder als je op zoek bent naar een specifieke kleur of grootte.
Jouw keuze:
Alle filters opnieuw instellen
+
Kleur

Creme

Geel

Grijs

Paars

Roze

Zwart

Bruin

Wit

Goud

Veelkleurig

Rood

Oranje

Groen

Blauw

Sluiten
Materiaal

Katoen

Linnen

Microfiber

Polyester

Wol

Zijde

Sluiten
Merk

Bohemian Revolt

Trendhim

Sluiten
Prijs
-
Toepassen
Daarna sorteren:
283 producten gevonden
Een ogenblik..

Ontvang iedere week korting en inspiratie

  • - Tot 40% korting op nieuwe collectie
  • - Ontvang Europa’s meest inspirerende accessoire "look of the week"
  • - Exclusieve kortingen voor nieuwsbrief-ontvangers tot 50%

...en nog meer leuks in je inbox, 1-2 x per week.

Je kunt je altijd afmelden

highfive

Wow, yes! Je hebt de juiste beslissing genomen!

Binnen enkele dagen mag je van ons je eerste mail ontvangen.

email-bg

Heren Pochet - de fijne details

Een pochet (ook wel pochette genoemd) in je pak is voor degenen die graag iets extra’s willen toevoegen aan hun outfit. Zakdoeken worden al duizenden jaren gebruikt in pakken en dat zagen we eigenlijk al ten tijde van de oude Grieken. Met een pochet geef je echt een persoonlijke touch aan je kostuum en als je echt creatief bent, kun je ze ook makkelijk zelf maken.

Pochettes

Een zakdoek is eigenlijk een doek die vroeger gebruikt werd om de mond af te wissen en om je neus in te snuiten. Later kwam de pochette, die de heren zakdoeken verving en tegenwoordig draagt men deze als versiering voor de kostuumvest of blazer.

Pochetten voor je kostuum

Het belangrijkste bij het gebruik van pochets bij een kostuum is dat de zak niet mag uitstulpen. Daarom zijn er heren pochetten in verschillende formaten om er voor te zorgen dat je er geen gebruikt die te groot is. We weten dat het soms moeilijk is om telkens maar weer de juiste inspiratie te blijven vinden, maar hieronder vind je in ieder geval nog wat inspiratie.

Vouw je pochet als een baas

Pochets zijn geweldig en zeker als ze goed gevouwen zijn. Er zijn heel wat verschillende manieren om een pochet te vouwen. Experimenteer wat met een rechte vouw, one corner up vouw, presidentiële vouw, enz.

Hoe zorg je voor een bijpassende pochet

Heren pochetten zijn ontwikkeld om je pak op te fleuren. Ofschoon veel vrij spel heeft, zijn er toch enkele ongeschreven regels waar je je aan moet houden. Pochets hoeven niet te passen bij je stropdas of vlinderdas , maar moeten deze aanvullen. Als je stropdas bijvoorbeeld blauw is, met kleine rode stippen, kies dan een zakdoek met een rood design en niet met een blauwe kleur. De pochet hoeft niet hetzelfde motief of dezelfde kleuren te hebben als je stropdas of vlinderdas, zo lang als hij maar iets toevoegt.

De essentie van de pochette is om creativiteit uit te drukken, geen voorspelbaarheid. Er zijn veel grappige vouwmethodes en creatieve manieren om een pochet te complementeren met de rest van de set, dus veel plezier ermee.


inspiratie voor pochetten