365-daags retourbeleid - zonder vragen
Verzending €4 - Gratis optie vanaf €39-
085 301 3271 - (werkdagen van 09.00-20.00 uur)
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je mailadres op te geven, ga je akkoord met onze Privacy Policy en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

LOCS ZONNEBRILLEN

3 producten
3 producten

Meest verkocht

3 producten

WORD LID VAN DE TRIBE

Ik ben op de hoogte van Trendhims privacybeleid. Uitschrijven te allen tijde.

LOCS ZONNEBRILLEN VOOR MANNEN

Van klassieke bikerstijl tot hardcore gangsta swag, Locs zonnebrillen zijn uitgegroeid tot een onmiskenbare basisbehoefte in de stijl van de man. Je kent die pixelachtige zonnebril wel die over gezichten van mensen valt in de "thug life" memes. Dat zijn Locs!

Mwah, niet echt natuurlijk want het zijn alleen maar pixel-voorstellingen van een algemene zwarte zonnebril, maar het had gekund!

BLIJF GEFOCUST

Wat LOCS zonnebrillen uniek maakt zijn de kenmerkende brede delen bij de slapen. Die zorgen niet alleen voor een groot oppervlak voor het klassieke LOCS-logo, maar ze beschermen je ogen tegen licht dat van de zijkant binnenkomt. Focus op wat direct voor je is. Wat aan de zijkant is... tja... dat blijft aan de zijkant.

Deze iconische, kwaliteitsbrillen voegen dat extra beetje straatwaarde aan jouw stijl toe. Iedereen kan ze dragen, van vissers tot bikers tot piloten, maar als je ze eenmaal opzet, ben je een LOCS-man. Je gaat misschien ooit van de straat af, maar de straten bevinden zich altijd recht voor je ogen.