Korting & inspiratie

Ontvang Europa’s meest inspirerende "look van de week".

Kortingen tot 50% alleen in onze nieuwsbrief.

Ontvang onze nieuwsbrief, een of twee keer per week.

Look van de week
Week 4
Week 4

Scheerzeep & -crème

23 artikelen op voorraad - Levering 1-5 werkdagen

Een scheerbeurt is niet compleet zonder een scheerschuim of scheerzeep van hoge kwaliteit. We hebben diverse producten verzameld, die zorgen voor de meest comfortabele scheerbeurt. Je kunt de filters hieronder gebruiken om verschillende opties te selecteren.

Filter (2)
Jouw keuze:
Alle filters opnieuw instellen
Merk
Sluiten
Prijs
-
Toepassen
Daarna sorteren:
artikelen
Proraso 150ml Eucalyptus en Menthol Scheerzeep
9,95 €
Proraso 10 ml Testflacon - Menthol Scheercrème
1,95 €
Proraso 150 ml Sandelhout & Shea Boter Scheerzeep
9,95 €
LEA Gevoelige Scheerzeep in Houten Kom
25,95 €
Proraso 150ml Eucalyptus en Menthol Shaving Cream
9,95 €
Proraso 150ml Gevoelige Groene Thee Scheerzeep
9,95 €
Proraso 10 ml Helende Scheergel tegen het bloeden
5,95 €
Razor MD Etherische Sandelhout Scheercéme in Reisformaat
9,95 €
Proraso 100 ml Sensitieve Groene Thee Crème vóór het Scheren
12,95 €
Proraso 100 ml Eucalyptus & Menthol Crème voor vóór het scheren
12,95 €
LEA Gevoelige Scheerzeep
11,95 €
Razor MD Natuurlijke Ongeparfumeerde Lotion voor Na het Scheren
21,95 €
Kent Brushes Luxe Scheerzeep in Kom van Donker Hout
38,95 €
Razor MD Herbal Blend Pre-Shave Olie
21,95 €
Razor MD Natuurlijk Ongeparfumeerd Rx Travel Trio
38,95 €
Razor MD Pro-serie Sandelhout Scheercréme
44,95 €
Razor MD Essentiële Sandalwood Olie voor Voor het Scheren
44,95 €
Razor MD Sweet & Low Baardolie
29,95 €
Tcheon Fung Sing Linea Intenso Pre Shave, Crazy Sandelwood
25,95 €
Razor MD Rx Travel trio van Etherisch Sandelhout
38,95 €
Kent Brushes Luxe Scheerzeep Vulling
17,95 €
Kent Brushes Luxe Scheerzeep in Licht Houten Kom.
38,95 €
Razor MD Herbal Blend Rx Travel Trio
38,95 €

0 producten gevonden

Pas de geselecteerde filters aan

Alle filters opnieuw instellen
Ontvang wekelijkse kortingen en inspiratie

Ontvang Europa’s meest inspirerende "look van de week".

Kortingen tot 50% alleen in onze nieuwsbrief.

Ontvang onze nieuwsbrief, een of twee keer per week.

Klassiek nat scheren

Voor een goede scheerbeurt heb je scheerzeep, crème of schuim nodig om het haar te verzachten, zodat je huid klaar is voor het scheren.

Voor een echt klassieke scheerbeurt gebruik je een scheerkwast om scheercreme of - zeep goed te roeren. Behalve dat een scheerkwast de huid zachter maakt en het baardhaar zich opricht, zorg je er met het opbrengen van scheerschuim ook voor dat je de huid exfoliërt, waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Een ander voordeel van een scheerkwast is dat je de zeep ook goed onder het haar aanbrengt, waardoor je een gladdere scheerbeurt krijgt. Laten we eens kijken naar de verschillende producten.

Scheercreme voor het scheren

Creme opbrengen voordat je gaat scheren is niet perse noodzakelijk voor goed scheren, maar kan wel nuttig zijn als je last hebt van irritatie gedurende of na het scheren. Door voor het scheren scheercrème op te brengen bevochtig je de huid met als doel om je stoppelhaar op te tillen en de huid klaar te maken. Smeer je huid 5 minuten voor je begint goed in, bij voorkeur tegen het haar in om het haar goed op te tillen.

Scheerzeep

Scheerzeep is het meest klassieke en originele product voor je scheerbeurt, dat al terug gaat naar de 19e eeuw. Voor de overgrote meerderheid is de zeep inmiddels vervangen door moderne producten, zoals schuim in een fles, iets dat, wat ons betreft, heel erg spijtig is.

Scheerzeep bevat veel vet dat je huid verzacht en smeert terwijl je scheert. Het zorgt voor een frisse scheerbeurt en een huid die niet geïrriteerd raakt. Het varieert in hardheid van product tot product, maar wordt vaak verkocht als een harde klomp. Proraso maakt daarom scheerzeep, die een stuk zachter is en erg makkelijk op te brengen. Zeep is altijd harder dan scheercreme, maar ze werken in principe hetzelfde.

Scheercreme

Scheercrème fungeert in grote lijnen hetzelfde als scheerzeep, maar is wat makkelijker om mee te werken omdat het vaak in een tube wordt geleverd. Je kunt scheercreme zowel met je handen als met een kwast opbrengen, maar wij bevelen een scheerkwast aan, vanwege de al eerder besproken voordelen. Scheercreme is zacht van samenstelling en is makkelijk op te kloppen tot een slagroomachtige, luchtige creme.

Scheerolie

Scheerolie is perfect voor de gevoelige huid, omdat het de huid bevochtigt en verzacht. Scheerolie is ongelofelijk makkelijk te gebruiken omdat het niet afgeschraapt hoeft te worden en je het alleen hoeft op te brengen voor het scheren. Als je normaal een brandend en vervelend gevoel op je huid ervaart tijdens het scheren, dan stellen we voor dat je eens scheerolie uitprobeert.

Aftershave

Na het scheren, zeker als je voorafgaand geen crème hebt gebruikt en wel scheerschuim, zeep of creme voor tijdens het scheren, dan heeft je huid vocht nodig, omdat anders je huid gaat irriteren. Een aftershave vermindert het risico van problemen zoals rode bultjes, vlekken of andere irritatie.

Heb je een gevoelige huid, of op welke manier dan ook huidproblemen, dan raden we altijd aan om een volledig neutrale aftershave te gebruiken, zonder parabenen en parfum. Als alternatief kun je ook gewone gezichtscrème gebruiken na je scheerbeurt.
Naar boven