Bespaar 20% op alle zonnebrillen

Bespaar 20% op alle zonnebrillen

365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €5 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je e-mailadres op te geven, ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

SCHEERMESHOUDERS VOOR MANNEN

Als het om een gladde scheerbeurt gaat, is het materiaal net zo belangrijk als de techniek die je gebruikt. Til je scheerervaring naar een hoger niveau met onze strakke, ergonomische scheermeshouders. Ontworpen voor gebruik met scheermesjes in een houder.

3 producten

SCHEERMESHOUDERS

Open een willekeurig tijdschrift voor mannen en je ziet wel een advertentie voor een scheermeshouder en wegwerpmesjes. Dit type scheermes is ontworpen om het scheren handiger te maken met scheermesjes in een houder die makkelijk in gebruik zijn.

Het belangrijkste voordeel van deze mesjes is dat ze snel en relatief veilig zijn - het is moeilijk om hiermee erge schade aan te richten (in tegenstelling tot met een open scheermes). In elke houder van ons passen onze eigen vervangbare houdermesjes en ook die je vindt in iedere lokale drogist of supermarkt.

WAAROM KOOP JE NIET GEWOON EEN WEGWERPSCHEERMES?

een wegwerpscheermes is er een waarvan het mesje en de houder uit 1 stuk gemaakt zijn en die weggegooid kunnen worden als het mesje bot wordt. Deze zitten meestal in een zakje en zijn relatief goedkoop verkrijgbaar bij je lokale supermarkt. De mesjes gaan hier meestal heel minder lang mee dan een kwaliteitshouder die hervulbaar is en dat zie je terug aan je gezicht en de mate van gladheid van je scheren.

EEN GLADDERE SCHEERBEURT

Jij hebt de controle over je scheerbeurt. Deze controle wordt beïnvloed door de grip van de houder. Als het handvat te groot is, kun je hem niet comfortabel vasthouden. Als hij te dun is of van een matig ontwerp, kan je hand ervan af glijden en tja, daar gaat je hoofd. De ideale scheermeshouder is er een waar je je zeker over voelt en waarbij je alles zelf in de hand hebt... letterlijk.

Onze selectie van scheermeshouders hebben handvatten die:

ervoor zorgen dat je vingers zich zeker voelen als je de houder gebruikt.

geen water vasthouden en voorkomen dat je hand er vanaf glijdt.

comfortabel aanvoelen in je hand en makkelijk draaien.

Misschien heb je nog nooit eerder nagedacht over het handvat van je scheermeshouder? Maar het laatste wat je wilt, is dat het handvat wegglijdt, terwijl je net met een scherp stuk staal over je halsslagader gaat.

MAG IK EEN SCHEERMES MEENEMEN IN MIJN HANDBAGAGE?

Volgens de TSA (Transportation Security Administration of the United States), mag je in de VS in ieder geval zowel wegwerpscheermessen als scheermeshouders vervoeren in je handbagage. Inclusief handvat en vervangende houders. Check dit wel in andere landen en met andere luchtvaartmaatschappijen, omdat de regels kunnen afwijken.