365-daags retourbeleid
Verzending € 4 - Gratis vanaf € 29
i
085 301 3271 - (werkdagen van 10.00-14.00 uur)
Uur aanbieding
op
alles
-20%
Alle accessoires
Kostuumaccessoires
Sieraden
Tassen & Portemonnees
Verzending € 4 - Gratis vanaf € 29
i
Uur aanbieding
op
alles
-20%
-20% op alles
Uur aanbieding
Trendhim
×
Trendhim
Taal:
Armbanden
Baardverzorging
Bretels
Brillen zonder sterkte
Dasspelden
Handschoenen
Horloges
Kettingen
Manchetknopen
Oorbellen
Petten
Pochetten
Portemonnees
Reversspelden
Riemen
Ringen
Scheren
Sjaals
Stropdassen
Tassen
Vlinderdassen
Zonnebrillen
085 301 3271
Werkdagen van 10.00-14.00 uur
Bekijk alle

Onze merken

Op zoek naar een speciaal merk dat samenvalt met jouw verhaal? Check onze huismerken en vind jouw match.

Trendhim is inmiddels gegroeid van wederverkoper van mannenaccessoires naar een internationale e-commerce moloch met meer dan 6.000 unieke producten ondergebracht bij 13 eigen huismerken. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen in Denmark en is gemaakt om een ander verhaal te vertellen.

WAYKINS

Waykins is zorgenvrij, altijd onderweg en klaar voor een avontuur.
We kunnen je niet naar het strand sturen, maar onze accessoires kunnen wel je herinneringen doen ontvlammen om je eraan te herinneren avontuurlijk te blijven.

FAWLER

Fawler is voor de man die begrijpt hoe belangrijk het is om te investeren in kwaliteit en in een lange levensduur, behorend bij vakmanschap. Hij bepaalt zijn eigen keuzes en is er trots op om trouw te blijven aan zijn waarden en idealen.

BOHEMIAN REVOLT

Bohemian Revolt laat je jezelf zijn... zelfs wanneer je een kostuum aantrekt. Het hoeft nooit saai te zijn!

MOODY MASON

Moody Mason is een sieradenmerk voor echte mannen – de aanvoerder en de man die zijn handen graag vies maakt, de onruststoker en de goede vader die altijd gekke dingen deed toen hij nog jonger was, en die nog niet bereid is om dat om te geven voor een rustig leventje in een buitenwijk. Moody Mason is meer dan dat. Waarom zou jij je beperken?

LAZY BEAR

Lazy Bear is voor de stadse onderzoeker. Diegene die naar een betonnen jungle kijkt en dan alleen de jungle ziet. Het leven is bedoeld om geleefd te worden – inpakken dus.

SALT & HIDE

Salt & Hide begrijpt dat er om elke hoek een nieuwe bestemming ligt te wachten en dat we bij elke stap de wereld anders ervaren. Onze waardering voor natuurlijke materialen gaat verder dan alleen kleur, textuur en sensatie… het herinnert ons aan een plek waar we nog nooit geweest zijn, aan een reis die we nog niet gemaakt hebben en die onze passie doet ontwaken om er naar toe te gaan.

SIDEGREN

Sidegren staat voor modern Scandinavisch design en lifestyle. Elk zorgvuldig uitgedacht product moet een doel hebben, dat verder reikt dan de minimale esthetiek en, in ware Deense stijl, naadloos samengaan met functionaliteit.

LUCLEON

Niet elke situatie vraagt om een brullend statement om aandacht te vragen. Lucleon is voor de man die begrijpt hoe hij impact kan maken zonder aandacht te vragen. Hij is een leeuw, door zijn rustige zelfvertrouwen en kracht – niet vanwege zijn brul.

Terug
Reset mijn wachtwoord

Hoera! We hebben je een e-mail gestuurd. Je kunt bijna inloggen!

Geef hier je e-mailadres inE-mail is niet geldig