Bespaar 20% op alle zonnebrillen

Bespaar 20% op alle zonnebrillen

365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €5 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je e-mailadres op te geven, ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

Herenondergoed

Of je nu op zoek bent naar een mooie katoenen boxershort of een milieuvriendelijke onderbroek van bamboe, onze collectie herenondergoed zorgt voor optimaal comfort. Want je kroonjuwelen verdienen het allerbeste.

22 producten

BOXERSHORTS HEREN

Ook al zijn de meeste mannen nogal conservatief als het om ondergoed gaat, toch bestaat er herenondergoed in verschillende modellen, pasvormen en materialen. Ons elastisch, voorgevormd herenondergoed is verkrijgbaar in katoen en bamboe, twee materialen die allebei unieke voor- en nadelen hebben.

KATOENEN ONDERGOED VOOR HEREN

Katoenen ondergoed is de standaard voor boxershorts voor mannen. Het staat bekend om zijn zachtheid, ademend vermogen en duurzaamheid. Katoen is een natuurlijke vezel die comfortabel is om te dragen en lucht laat circuleren, waardoor je onderste regionen koel en droog blijven. Katoenen ondergoed is ook gemakkelijk te onderhouden en kan heel vaak worden gewassen en gedroogd zonder dat het zijn vorm of kleur verliest.

BAMBOE BOXERSHORTS VOOR HEREN

Bamboe ondergoed is een relatief nieuwe optie die aan populariteit wint bij mannen. Stof van bamboe staat bekend als milieuvriendelijk en duurzaam wanneer het op ethische wijze wordt gewonnen. Ondergoed van bamboe is zachter en lichter dan katoen, waardoor het een comfortabele en luchtige optie is voor de gevoelige huid. Het is ook van nature vochtafdrijvend, waardoor je de hele dag droog en koel blijft.

Zowel ondergoed van katoen als van bamboe heeft zijn unieke voordelen en verschillen. Katoen is ongetwijfeld de klassieke optie, en het is comfortabel om te dragen en gemakkelijk te onderhouden. Bamboe is een nieuwere en meer duurzame optie die zachter en lichter is, waardoor het een goede keuze is voor wie een gevoelige huid heeft. Welke optie je ook kiest, zowel katoenen als bamboe ondergoed geven je dagelijks het comfort en de steun die je nodig hebt.