Bespaar 20% op alle zonnebrillen

Bespaar 20% op alle zonnebrillen

365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €5 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je e-mailadres op te geven, ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

KETTING VOOR PORTEMONNEE

Portemonnees met ketting zijn niet voor elke man, maar wie wil nu zo'n man zijn? Of je nu zoekt naar een portemonnee met biker ketting, geïnspireerd door de wijde wereld of naar een subtielere versie, ontworpen om je portemonnee veilig te houden, shop uit onze selectie portemonnee kettingen voor de juiste ketting die past bij jouw verhaal.

13 producten

PORTEMONNEE KETTINGEN – VAN FUNCTIONALITEIT TOT STIJL

Een portemonneeketting is een ketting voor je portemonnee met een sluiting aan beide kanten die je portemonnee vastklikt aan je riem. Het voornaamste doel van een portemonneeketting is om je portemonnee veilig te houden. En het zijn niet alleen dieven in spe die je portemonnee dan met rust laten… met een broekketting, houd je je portemonnee veilig in je zak, zelfs als je op je motor rijdt. En, laten we eerlijk zijn, het ziet er ook cool uit.


Portemonneekettingen werden beroemd en eisten hun recht van bestaan op in de geschiedenis in de vijftiger jaren van de vorige eeuw toen bikers ze begonnen te dragen om hun portemonnee veilig te houden. Het is geen geheim dat bikers, rockers en punkers (de coole soort) neigen naar accessoires waarmee ze opvallen. Broekkettingen zie je overal, in de mode op catwalks tot in de hipstercultuur, maar over het algemeen, is de portemonneeketting een verplicht item in de bikerwereld. Of je nu op zoek bent naar een portemonneeketting met handboeien of naar een dikke ketting met afgeplatte schakels, shop uit onze groeiende collectie naar de stijl en de portemonnee-beschermende-veiligheid waarnaar je op zoek bent.

HOE DRAAG JE EEN PORTEMONNEEKETTING

1. Ten eerste bevestig je één kant van de portemonneeketting aan de metalen ring in je portemonnee – de sluitring. de meeste kettingportemonnees hebben zo'n speciale ring. Als je de zakketting voor de stijl wilt dragen (of als je portemonnee geen sluitring heeft), bevestig dan één kant aan een van je riemlussen aan de achterkant van je spijkerbroek.

2. Nu je portemonnee en ketting aan elkaar zitten, stop je je portemonnee in je broekzak.

3. De laatste stap is om de andere kant van de portemonneeketting te bevestigen aan een riemlus aan de voorkant van je jeans. Zorg ervoor dat je dat aan dezelfde kant doet als waar je portemonnee zit. Je wilt niet dat de ketting volledig om je middel gewikkeld wordt.

IS ER EEN GOEDE KANT OM EEN PORTEMONNEEKETTING TE DRAGEN?

Er is geen goede of verkeerde kant om je portemonneeketting te dragen. Bevestig je ketting aan de kant waar je normaal gesproken je portemonnee draagt. Meestal is dat aan de kant van je dominante hand. Als je dus rechtshandig bent, bevestig je de broekketting aan je rechterkant. Is je linker dominant? Bevestig hem dan links.