365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €5 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je e-mailadres op te geven, ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

Rozenkranskettingen voor mannen

Rozenkransen werden oorspronkelijk gebruikt door katholieken om gebeden te tellen. Of je nu shopt voor een rozenkransketting vanwege geloof of mode, ons assortiment van 'one-size-fits-all'-rozenkransen is perfect voor de rol. Kies tussen religieuze hangers, geïnspireerd door de Wonderdadige Medaille en Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe of kruishangers.

9 producten

Wat symboliseren rozenkransen?

Rozenkransen worden gebruikt bij meditatie en gebed. Sommige rozenkransen zijn geregen met houten kralen, kostbare edelstenen of zelfs plastic. Ze zijn er in allerlei vormen, kleuren en maten.

Met de kralen van een rozenkrans telt de drager de gebeden die hij hardop of stil opzegt. Deze methode om het aantal gebeden bij te houden zorgt ervoor dat je je gedachten leegmaakt en je focust op de betekenis van elk gebed.

Kun je een rozenkrans dragen als je niet katholiek bent?

Als je katholiek bent, kun je de rozenkrans dragen als een teken van je geloof.

Als je niet katholiek bent, bedenk dan wat de kralen voor jou betekenen en of je er een bepaalde betekenis aan hecht. Bedenk wel dat het op sommige plaatsen als onbeleefd kan worden beschouwd om een rozenkrans te dragen buiten de kerk.

Rozenkransen voor mannen

Al onze rozenkransen zijn ontworpen met ruimte tussen de kralen, zodat je ze comfortabel kunt vasthouden terwijl je bidt. Je kunt ze makkelijk meenemen in je zak, om je pols wikkelen of als ketting dragen.

Als je shopt voor een oprecht cadeau komende kerst, Pasen of voor een vormsel, dan zal een rozenkrans zeker gewaardeerd worden.