Bespaar 10% op alle zonnebrillen

Bespaar 10% op alle zonnebrillen

365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €5 - Gratis verzending vanaf €39-
Contacteer ons
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je e-mailadres op te geven, ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

STROPDASKETTINGEN

Met een stropdasketting kun je je look op een verfijnde manier afwerken en je das op zijn plaats houden. Je haakt gewoon het ijzergedeelte over een knoop en brengt dan de das door de ketting. Perfect als vaderdagcadeau of als cadeau voor je bruidsjonkers. Elke stropdasketting in ons assortiment is op voorraad en klaar om verstuurd te worden.

4 producten

WAT IS EEN STROPDASKETTING?

De stropdasketting is een stijlvolle manier om te voorkomen dat je weerbarstige stropdas gaat flapperen in de wind of in de gootsteen valt als je je handen wast. Niet lachten; het gebeurt. Stropdaskettingen zorgen voor een professionele afwerking door je stropdas vast te zetten tegen de voorkant van je geklede overhemd. Onze stropdaskettingen zijn populair als cadeau voor jubilea, verjaardagen, vakanties en voor vadersdag. Elk item bestaat uit 2 delen. Het bovenste deel van de stropdasketting zit vast en wordt achter een knoop van je hemd gehaakt. Je stropdas wordt dan door de lus van de ketting getrokken en verbergt de knoop. Het resultaat is een zichtbare ketting voor je das, die altijd op z'n plaats blijft; zelfs als je afwast.

HOE DRAAG JE EEN STROPDASKETTING

Plaats de overknoop-sluiting boven op de gekozen knoop en breng hem dan naar beneden om vast te zetten.

Eenmaal op z'n plaats, kun je je stropdas door de open ketting halen.

Pas de stropdas aan, zodat de ketting en de das in het midden hangen en vlak aflopen.

STROPDASKETTING VERSUS DASSPELD & DASPIN

Stropdaskettingen zijn geweldig voor kerels die vinden dat dasspelden of - clips niets voor hen zijn. Stropdaskettingen zien er ook geweldig uit, Het is waar, maar het is vaak moeilijk om een dasspeld precies recht te krijgen. Daspinnen maken veroorzaken letterlijk gaatjes in je duurste dassen. Stropdaskettingen geven de zekerheid van een juist geplaatste das zonder onnodige gaatjes of zonder dat je voortdurend in de gaten moeten houden of je das scheef zit.

HOE STIJL JE EEN STROPDASKETTING

Bepaal eerst of hij past bij de gelegenheid. Stropdasketting hebben de neiging om objecten te vangen tijdens het voorbijgaan, omdat de ketting los hangt. Je kunt ze dus misschien het beste reserveren voor die dagen waarop je wilt opvallen en je netjes wilt kleden.

Kies een stropdasketting die past bij je outfit. Wij bieden zilver- en goudkleurige stropdaskettingen. Denk eraan om er en te selecteren op basis van de kleur van je andere accessoires van metaal. Draag je zilverkleurige manchetknopen? Ga dan ook voor een zilverkleurige stropdasketting.

Stropdaskettingen worden traditioneel lager gedragen op de stropdas, maar dat kan verschillen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en stijl.