Trendhim EU shipping We versturen alle bestellingen vanuit Denemarken binnen de EU. Alle heffingen en belastingen naar X_VALUE zijn inbegrepen.Zie verzendopties.
365-dagen retourpolicy voor elke reden
Verzending €4 - Gratis vanaf €29
i
085 301 3271 - (werkdagen van 10.00-14.00 uur)
Alle accessoires
Kostuumaccessoires
Sieraden
Tassen & Portemonnees
Trendhim EU shipping We versturen alle bestellingen vanuit Denemarken binnen de EU. Alle heffingen en belastingen naar X_VALUE zijn inbegrepen.Zie verzendopties.
Trendhim EU shipping We versturen alle bestellingen vanuit Denemarken binnen de EU. Alle heffingen en belastingen naar X_VALUE zijn inbegrepen.Zie verzendopties.
Verzending €4 - Gratis vanaf €29
i
Trendhim
×
Trendhim
Taal:
Armbanden
Baardverzorging
Bretels
Dasspelden
Handschoenen
Horloges
Kettingen
Manchetknopen
Oorbellen
Petten
Pochetten
Portemonnees
Reversspelden
Riemen
Ringen
Scheren
Sjaals
Stropdassen
Tassen
Vlinderdassen
Zonnebrillen
085 301 3271
Werkdagen van 10.00-14.00 uur
Bekijk alle

Trendhim Studiebeurs

De Trendhim Talent Scholarship van € 2000,- is in het leven geroepen om studenten met een passie voor business, design, marketing en IT die graag carrière willen maken op de hieronder genoemde vlakken of hun eigen bedrijf willen starten, te bekrachtigen en te ondersteunen.

We're no longer running this project.

We have completed a total of 3-4 rounds of scholarships.
See our other CSR-projects here: https://www.trendhim.co.uk/csr

Droom jij van werken in marketing, mode, sales, IT, handel of management? Dan willen wij jou graag helpen. We hebben een Trendhim-studiebeurs gecreëerd en daarmee ondersteunen we ieder jaar een of meerdere studenten met een bedrag van € 2.000,-.

Het doel van de studiebeurs

Trendhim is een bedrijf dat altijd al jong talent heeft ondersteund. Wij geloven dat het aanmoedigen van studenten en hun dromen essentieel is voor de toekomstige ontwikkeling van e-commerce, en we willen opkomend talent hiermee graag ondersteunen.

Wie kan een aanvraag doen?

Om in aanmerking te komen je aan te melden, moet je ingeschreven staan in een bachelor of master-programma in een van ondergenoemde gebieden:

 • Business, accounting of finance
 • Marketing en management, digital marketing of sales
 • IT en webdevelopment
 • Leadership en organisation
 • Entrepreneurship
 • Fashion en Design

Er zijn geen leeftijds- of nationaliteitsrestricties. Studenten van openbare, private en online universiteiten en colleges komen in aanmerking. PhD-studenten kunnen ook een aanvraag indienen.

Hoeveel beurzen bieden we aan?

De Trendhim Talent Scholarship zal aan één winnaar worden aangeboden. Als er meer dan één waardige kandidaat is, zal Trendhim twee winnaars selecteren en beiden € 1000,- aanbieden.

Wat wordt door de studiebeurs gedekt?

De Trendhim Talent Scholarship kan gebruikt worden om kosten te dekken, gerelateerd aan je studie, zoals universiteitskosten en schoolmateriaal, workshops, onlinecursussen, reiskosten, schooltrips, projecten en buitenlandse studie-ervaringen.

Je kunt de beurs ook gebruiken voor buitenschoolse onlinecursussen en persoonlijke ontwikkelingsprojecten..

Kijk eens naar de winnaars van vorige jaren.

Een jaar geleden creëerden en lanceerden we de Trendhim Scholarship met als doel om studenten te helpen hun doelstellingen te verwezenlijken en hun dromen te laten uitkomen.

De interesse was groot en zeer concurrerend. Ons oorspronkelijke plan was om slechts één winnaar te selecteren maar, met meer dan 1.000 ongelooflijk gekwalificeerde kandidaten, vonden we dat zeer moeilijk.

Uiteindelijk besloten we om twee geschikte studenten te belonen – Emma uit Canada en Tania uit Frankrijk.

Meer over onze winnaars…

Emma uit Canada

Als Retail Management Consultant bij Accenture, ligt mijn passie op het kruispunt van marketingstrategie en IT voor de retailindustrie.
Ik werk aan e-commerce strategieprojecten voor klanten in de levensmiddelen- en openbaar vervoer-industrie, inclusief uitgebreide mobiele applicaties, ship-to-locker-strategieën en digitale ticketingoplossingen.
Ik heb ook een Accenture-white-paper geschreven over de toekomst van e-commerce en toeleveringsketens in Canadese markten.
– Emma

Haar droom is om te werken als marketingmanager voor Amazon-mode in het VK. We hopen dat ze ook Trendhim in aanmerking zal nemen, omdat ook onze passie bij mode ligt en bij de toekomst van e-commerce… plus, we denken dat het aardig leuk is om bij ons te werken.

Tania uit Frankrijk

Tania verbaasde ons met haar talent en is momenteel architect, dromend over een carrière in accessoiredesign. Ze zal binnenkort haar Masteropleiding starten aan de Polidesign-school in Milaan.

Ik wil werken in mode en kunstnijverheid, zodat ik mijn eigen producten kan ontwerpen en produceren en ze via e-commerce kan verkopen.

De Polidesign-school in Milaan is een droom voor mij: het is de perfecte combinatie van Italiaanse knowhow en het gebruik van nieuwe technologieën Polidesign is een internationale school, en dus kan ik daar studenten van over de hele wereld ontmoeten om mijn horizon te verbreden.
Aan het einde van het jaar ben ik in staat om mijn eigen accessoires te produceren en ze beschikbaar te maken via e-commerce.

Ik denk dat reizen essentieel is voor inspiratie, creativiteit en openheid. Ik heb zo diverse knowhow bestudeerd (productie van stoffen, kleuren, hout) die mij inspireert en ervoor heeft gezorgd dat ik op dit gebied verder wil.
– Tania

Hoe kan ik me aanmelden?

Elke kandidaat moet een motivatiebrief insturen, waarin hij/zij informatie geeft over zichzelf, het studieprogramma en over toekomstige aspiraties.

De brief moet ons overtuigen dat hij/zij de beste kandidaat is en ons inspireren om ook in zijn/haar doelen te geloven. Bij Trendhim houden we ervan om jonge studenten te zien die grote dromen en aspiraties hebben – ontketen je creativiteit!

Denk eraan dat de motivatie in het Engels geschreven moet zijn, en tenminste 1 pagina lang moet zijn. Vergeet niet je contactinformatie te vermelden (naam, adres, telefoonnummer).

Stuur je motivatiebrief naar csr@trendhim.com voor 1 december 2019.

Wanneer is de deadline?

De aanvraagdeadline is 1 december 2019.

Wat gebeurt er na de deadline?

Trendhim zal de meest getalenteerde studenten onder alle kandidaten selecteren en die belonen met de studiebeurs. Dit proces kan tot 4 weken duren. De winnaars zullen per e-mail of telefoon worden benaderd, en zij zullen het beloningsbedrag per bankoverschrijving ontvangen.

Elke student ontvangt bericht of ze wel/niet gewonnen hebben.

Algemene voorwaarden

 • Geen aanvraagkosten van toepassing.
 • De studiebeurs zal rechtstreeks aan de student worden verstrekt.
 • Medewerkers, dochterondernemingen en directe familieleden van Trendhim komen niet in aanmerking.
 • Trendhim behoudt zich het recht voor om af te zien van uitbetaling als geen enkele kandidaat voldoet aan de academische eisen of aanvraagvoorwaarden.
 • Alle items vereist voor de aanvraag moeten gelijktijdig en in het Engels worden verstrekt. Incomplete aanvragen worden niet in behandeling genomen.
 • Trendhim verplicht zich om de privacy van jouw persoonlijke informatie te waarborgen. Dit is inclusief de acquisitie, opslag, gebruik, toegang en beschikking van alle studentendata die we ontvangen tijdens het aanvraagproces. Deze data zullen uitsluitend worden gebruikt om de aanvragen te beoordelen en de winnaars te selecteren en zullen nooit voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
 • We merken hierbij op dat het enige doel van deze studiebeurs is om studenten te ondersteunen en niet om Trendhim producten te promoten.
Terug
Reset mijn wachtwoord

Hoera! We hebben je een e-mail gestuurd. Je kunt bijna inloggen!

Geef hier je e-mailadres inE-mail is niet geldig