365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €5 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je e-mailadres op te geven, ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

HEREN ZONNEBRILLEN MET BLAUW LICHT FILTER

Je staart de hele dag naar schadelijk blauw licht dat mogelijk je ogen kan overbelasten, waardoor je bijvoorbeeld 's nachts moeilijk de slaap kunt vatten. In plaats van je schermtijd opgeven, kun je een zonnebril kopen die blauw licht filtert en zo kan helpen met het verminderen van digitale oogvermoeidheid. Shop onze aangepaste computerbrillen, exclusief ontworpen voor mannen.

7 producten

GEEF JE OGEN PAUZE MET BLAUW LICHT BRILLEN VOOR MANNEN

Je kijkt ernaar! Je staart op dit moment naar blauw licht, afkomstig van je scherm. Als je hier echter te veel van krijgt, kunnen je ogen vermoeid raken. Combineer die wetenschap met het feit dat veel mensen niet genoeg knipperen als ze op een scherm turen en je hebt een serieus probleem. Knipper nu.

Je kunt blauw licht niet vermijden, maar je kunt wel je ogen ertegen beschermen – met glazen die blauw licht filteren. Een blauw licht-bril – een type computerbril – helpt digitale oogvermoeidheid verminderen en beschermt je ogen tijdens de talloze uren die je voor je computer zit of dat je gekleurde snoepjes bij elkaar zoekt op je telefoon. Onze selectie blauwlicht-brillen voor heren reduceren de schittering en filteren blauw licht.

De beste anti-vermoeidheidsbrillen bieden bovendien 100% uv-bescherming. Niet alle zonnebrillen zijn donker, weet je – het is belangrijker dat ze gecoat zijn met uv-bescherming. Waykins heeft in Denemarken ontworpen beeldschermbrillen met blauwlicht-glazen en volledige zonnebescherming.

Ofschoon beter zicht één ding is… bieden wij een diversiteit aan stijlen waarmee je er ook nog eens goed uitziet. Van browline- tot aviator-brillen, onze 'blauw licht'-filterglazen hebben de stijl die je verdient en de bescherming die je nodig hebt.

WAT ZORGT DAT BLAUWLICHTGLAZEN WERKEN?

Blauw Licht blokkerende brillen hebben glazen die zijn ontworpen om het blauwe/violette licht dat van je apparaat en omgeving af straalt, te absorberen. Computerbrillen met blauwlichtglazen zijn meestal transparant en zijn er in diverse stijlen voor mannen. Deze blauw licht blokkerende technologie helpt potentieel oogvermoeidheid en hoofdpijn verminderen en helpt met het reguleren van je lichaam en slaappatronen. Er zijn nog vele andere factoren van invloed op digitale oogbelasting waar je rekening mee zou moeten houden. Anti-blauwlichtbrillen zijn geen wondermiddel, maar wel een kleine stap in de puzzel naar een betere gezondheid van je ogen.