365-daags retourbeleid
Verzending € 4 - Gratis optie vanaf € 39
085 301 3271 - (werkdagen van 09.00-17.00 uur)
Alle accessoires
Kostuumaccessoires
Sieraden
Tassen & Portemonnees
Verzending € 4 - Gratis optie vanaf € 39 -
Trendhim
×
Trendhim
Taal:
Armbanden
Baardverzorging
Bretels
Brillen zonder sterkte
Dasspelden
Handschoenen
Hoeden, petten en mutsen
Horloges
Kettingen
Manchetknopen
Oorbellen
Pochetten
Portemonnees
Reversspelden
Riemen
Ringen
Scheren
Sjaals
Stropdassen
Tassen
Vlinderdassen
Zonnebrillen
085 301 3271
Werkdagen van 09.00-17.00 uur
Bekijk alle
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Laat je inspireren

Baardkam

14 artikelen op voorraad

Als tiener had je waarschijnlijk geen idee waarom meisjes altijd een kam bijhebben. Dit verandert wanneer je voor het eerst echt je baard laat groeien. Naarmate je baard langer wordt, heb je meer en meer nood aan een baardkam. Dagelijks kammen wordt een noodzaak en de kam van je vriendin, vrouw of zus gebruiken is gewoon geen lange termijn oplossing. Vanaf het moment dat je je eigen baardkam hebt, kan je het huis niet meer uit zonder hem op zak te hebben. "You make me complete", denk je telkens je hem uit je zak haalt.

Alle filters
Sorteren op
Kleur
Zwart
Bruin
Staal
Rood
Sluiten
Materiaal
Sluiten
Merk
Sluiten
Prijs
-
Toepassen
Wissen
Daarna sorteren:
artikelen
×
Sorteren op
Meest verkocht
Nieuwste
Goedkoopste
Duurste
×
Filter
Kleur
Zwart()
Bruin()
Staal()
Rood()
Materiaal
Merk
Prijs
-
Toepassen
Wissen
Kent BrushesFijne / Grove Schildpadkam
€ 13
GuardenzaSandelhouten Baardkam
€ 16
Collin RoweZwarte Fijngetande Inklapbare Zakkam
€ 19
River GroomingKlassieke Stalen Kam
€ 35
River GroomingRVS Kapperskam
€ 35
Kent BrushesSchildpad Kam voor Snorren
€ 17
River GroomingStalen Basiskam met Smalle Tanden
€ 35
Collin RoweWigvormige Sumac Kam
€ 19
Collin RoweBruine Fijngetande Inklapbare Zakkam
€ 19
River GroomingGrofgetande Stalen Kam met Flessenopener
€ 35
River GroomingStalen Kam van Creditcardformaat
€ 35
Collin RoweHandgreep Kam
€ 35
Collin RowePijlvlucht Kam
€ 29
River GroomingStalen Grofgetande Basiskam
€ 35

0 producten gevonden

Pas de geselecteerde filters aan

Alle filters opnieuw instellen
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Snorkammen


Waarom een baardkam?

Een baard groeien is helemaal niet zo ingewikkeld (als je tenminste een beetje geluk hebt met je genen). Het doel van elke man met een baard is om er mannelijk en stijlvol uit te zien. Dit kan natuurlijk enkel als je je baard ook de aandacht geeft die hij verdient. Elke dag kammen en baardolie of baardbalsem gebruiken is daarbij cruciaal.

Baarden zijn al eeuwen een onderdeel van de identiteit van bekende figuren. Wat is het eerste dat je voor je ziet als je aan Abraham Lincoln, Mr. T, Gandalf, Leonardo da Vinci, of Sinterklaas denkt? Hun baard natuurlijk. Ook jij kan je baard een onderdeel van je identiteit laten uitmaken.

Ook baarden krijgen gespleten puntjes.

Je hoort vrouwen wel eens praten over gespleten puntjes, waarbij je dan waarschijnlijk je schouders even ophaalt, volledig in de war over wat het probleem is. Tot als je een baard hebt. Hoe vaker je gespleten uiteinden hebt, hoe meer je moet trimmen, en hoe langer het natuurlijk duurt eer je baard Gandalf proporties aanneemt.

Eén van de oorzaken van gespleten uiteinden is het gebruik van een slechte kam. Deze beschadigt je haarfollikels wat gespleten uiteinden veroorzaakt. Gebruik je een baardkam van lage kwaliteit, dan zal je dus vaker moeten trimmen en je baard nooit tot op de grond kunnen laten uitgroeien. Not cool.

Training voor je baard.

Jep, je kan je baard trainen. Door regelmatig naar onder te kammen zal je baard ook meer naar onder groeien.

Ingegroeide haren zijn niet leuk.

Ingegroeide haren zijn nooit leuk, ook niet op je baard. Met regelmatig kammen reduceer je het risico op die pijnlijke ingegroeide haren.Baardkam van hoge kwaliteit

Een goeie baardkam hoeft niet heel duur te zijn, en daarom is het ook beter om net dat ietsje meer uit te geven aan een kam van hoge kwaliteit, zoals de kammen van Kent bijvoorbeeld. Kammen van lage kwaliteit hebben vaak heel kleine inkepingen in de tanden die niet met het oog zichtbaar zijn, maar je baard wel beschadigen. Koop een echte baardkam van metaal, hout of kunststof waar je jaren mee verder kan.

Tips voor het kammen

Een baard kammen is niet erg moeilijk, maar je kan het wel verkeerd doen, wat je baardharen kan beschadigen. Daarom ook deze tips:  • Kam geen natte baard.Je baard kammen als hij nat is leidt tot verlies van haar. Zorg er dus voor dat je baard droog is voor je met kammen begint.


  • Kam na het aanbrengen van baardolie.Nat met water is niet goed, maar vochtig met olie of balsem wel! Kammen na het aanbrengen van baardolie of balsem gaat makkelijker en helpt bij het uitkammen van knopen.


  • Kies de juiste kam. Baardhaar komt in verschillende diktes. Hoe dikker je baard, hoe groter de ruimte tussen de tanden van je kam moet zijn. Begin altijd te kammen met het gedeelte van je kam met de breedste openingen, en ga er daarna over met de kleinere openingen.


  • Rustig aan.Agressief kammen kan je baard beschadigen, vooral als je veel knopen hebt. Kam rustig door je haar om alle knopen er uit te krijgen zonder haren te beschadigen.


De beste baardkam kopen.

Waar doe je dat? Hm, wij zijn natuurlijk niet helemaal objectief, maar we zijn echt trots op onze selectie baardkammen. Scrol even naar boven om alle modellen te bekijken. Heb je nog vragen, stuur dan gewoon even een mailtje. Vergeet ook niet onze andere baardverzorging producten te bekijken.

Terug
Reset mijn wachtwoord

Bedankt! Als je al een account hebt aangemaakt, ontvang je van ons een e-mail. Als je geen e-mail ontvangt is dat omdat je nog geen account hebt aangemaakt op dat e-mailadres.

Als je nog geen account hebt, kun je er makkelijk een aanmaken door te klikken op: MAAK EEN ACCOUNT in ons "Log in"-menu.

Geef hier je e-mailadres inE-mail is niet geldig