Bespaar 20% op alle zonnebrillen

Bespaar 20% op alle zonnebrillen

365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €5 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je e-mailadres op te geven, ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

BAARD CONDITIONERS

Je wil een zachte baard die heerlijk aanvoelt en mannelijke stijl uitstraalt. Wat heb je daarvoor nodig? Een baard conditioner. Een baardconditioner specifiek gemaakt voor de ruwere haren op je gezicht helpt je baard gezond en mooi houden. De baard conditioners onderaan bevatten enkel ingrediënten van hoge kwaliteit die je baard tip top houden.

14 producten

WAAROM EEN BAARD CONDITIONER?

Heb je net je baard laten groeien, maar is het toch niet echt de look waar je op gehoopt had? Ziet je baard er een beetje droog en verwilderd uit? Dan is een baard conditioner exact wat je nodig hebt

HOU JE BAARD ZACHT EN GEHYDRATEERD.

Gebruik geen conditioner met chemicaliën die je baard vaak nog meer beschadigt. Een baard conditioner met enkel natuurlijke ingrediënten houdt je baard zacht en gehydrateerd zodat je van die landloper look naar een Brad Pitt look gaat.

MAKKELIJKER KAMMEN

Een verwilderde baard vol met knopen is helemaal niet leuk. Probeer je die te kammen, dan ga je een pijnlijk en lang proces tegemoet. Met een goeie conditioner moet je je hier geen zorgen meer over maken. Je baardharen raken minder makkelijk in de knoop en zijn veel makkelijker te kammen.

MET EEN LEKKERE GEUR.

Natuurlijk wil je dat je baard ook goed ruikt, toch? Sommige van onze baard conditioners bevatten natuurlijke aroma's die je baard heel de dag lang een aangename geur geven.

Naast conditioner hebben we nog heel wat baarverzorgingsproducten beschikbaar die helpen je baardharen te hydrateren, zoals baardhydratatie creme, baard conditioner olie, enz.

BAARDVERZORGING TIPS

We willen je helpen je baard een onderdeel van je persoonlijke stijl te laten worden. Dat kan natuurlijk niet met een droge, verwilderde baard. Daarom hier enkele tips hoe je met enkele baardverzorgingsproducten van hoge kwaliteit je baard gezond en stijlvol kan houden:

WAS EN GEBRUIK CONDITIONER OM DE 2 DAGEN.

Dit helpt vuil en stof uit je baard verwijderen en houdt hem zacht en weelderig.

TRIM 1 MAAL PER WEEK.

Zo verwijder je gespleten punten en voorkom je een te willde baard Tenzij je daarvan houdt natuurlijk, dan kan je dit gewoon skippen.

KAM DAGELIJKS.

Om je baard tip top te houden is regelmatig kammen de boodschap. Sommige mannen nemen hun baardkam overal mee naartoe.

BAARD TYPES

Elk type baard kan een baard conditioner gebruiken, maar vooral de volgende baard types hebben vaak heel erg nood aan het regelmatig gebruik van een conditioner:

EEN LANGE GOATEE.

Dit is het meest populaire type baard. Een simpele stijl die vrijwel bij elke man past.

CHINSTRAP BAARD.

Een klassieke stijl waarbij je bakkebaarden laat doorlopen over de randen van je kaken tot aan je kin, en dan over je kin zoals de strap van een helm.

SHENANDOAH BAARD.

Vrij gelijkaardig aan de chin strap, maar deze bedekt meer van de kin en kaken dan de chinstrap. Abraham Lincoln had zulke baard als president van de VS.

WAAR KOOP IK DE BESTE BAARD CONDITIONER?

Hier bovenaan natuurlijk. Scrol even naar boven en bekijk onze selectie. Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, geef ons dan gewoon even een seintje!