PxPixel
OK
Sluiten
Voeg toe aan winkelwagen
Log in

Oeps! Controleer alsjeblieft je e-mailadres en je wachtwoord.

Geef hier je e-mailadres inE-mail is niet geldig
Oeps! Je mist dit veld nog
Reset mijn wachtwoord Maak een Account
Reset mijn wachtwoord

Hoera! We hebben je een e-mail gestuurd. Je kunt bijna inloggen!

Geef hier je e-mailadres inE-mail is niet geldig
365-dagen retourpolicy voor elke reden
Gratis verzending vanaf 29 €
i
020 808 5229 - (werkdagen van 09.00-17.00 uur)
Alle accessoires
Kostuumaccessoires
Sieraden
Tassen & Portemonnees
Zoekresultaten voor ""
Sluiten
Bekijk alle resultaten
Gratis verzending vanaf 29 €
i
Trendhim
×
Taal:
Alle categorieën
Armbanden
Baardverzorging
Bretels
Dasspelden
Handschoenen
Horloges
Kettingen
Manchetknopen
Oorbellen
Petten
Pochetten
Portemonnees
Reversspelden
Riemen
Ringen
Scheren
Sjaals
Stropdassen
Tassen
Vlinderdassen
Zonnebrillen
020 808 5229
Werkdagen van 09.00-17.00 uur
Zoekresultaten voor ""
Bekijk alle resultaten

Korting & inspiratie

Ontvang Europa’s meest inspirerende "look van de week".

Kortingen tot 50% alleen in onze nieuwsbrief.

Ontvang onze nieuwsbrief, een of twee keer per week.

Geef hier je e-mailadres inE-mail is niet geldig

Wow, yes!

Je hebt de juiste beslissing genomen!

Binnen enkele dagen mag je van ons je eerste mail ontvangen.

Look van de week
Week 8
Week 8
Elke week zetten we een compleet nieuwe look in de kijker, met enkel de coolste producten en merken.

Trendhim geschiedenis en kernwaarden


De Trendhim filosofie van awesomeness


Awesomeness is beslissend in alles wat we bij Trendhim doen. We verkopen alleen producten waarvan wij denken dat ze 'awesome' zijn. We leveren alleen die klantenservice, die wij 'awesome' vinden. We nemen alleen 'awesome' gave mensen in dienst. En we geven klanten 365 dagen de tijd om producten terug te sturen, alleen maar omdat wij denken dat dat 'awesome' is. We willen onze klanten de best mogelijke shopping beleving bieden en hopen dat ze verliefd worden op hun nieuwe product. Zo eenvoudig is het gewoon.


In dit korte verhaal lees je alles over het ontstaan van Trendhim, van de wieg tot (bijna) volwassenheid, zo goed als we het ons kunnen herinneren.
2007Alle goede verhalen beginnen bij het begin ..., maar niet om 4 uur 's morgens.Trendhim werd eind 2007 opgericht door Sebastian en mijzelf (Mikkel). We waren net 18, en bezig met ons laatste jaar op de middelbare school. Jong, vol energie, gelukkig nog enigszins naïef, en met een brandend verlangen om ons eigen bedrijf te starten.

We hadden 2 ideeën waarvan we dachten er een goed bedrijf mee te kunnen opbouwen, een thuisbezorgservice voor brood op zaterdag en zondag, of een online winkel met accessoires en sieraden voor mannen.

Jullie weten hoe ze altijd zeggen dat ondernemers alles uit de kast moeten halen om van hun bedrijf een succes te maken? Wel, hoe graag we het ook eens zouden willen zijn met die uitspraak, we besloten toch al snel dat het hele om 4 uur 's morgens opstaan om brood te bezorgen, niet echt ons ding was.
En dat was dat! Ochtendbrood stierf een snelle dood en vanuit de as van het vroege opstaan, herrees Trendhim.

Mikkel and Sebastian as youngsters
Mikkel en Sebastian - De jonge Trendhim enthousiastelingen
2008Bedankt, mamMet ongeveer 4000 euro zuurverdiend geld, bij elkaar geschraapt met krantenwijken en bloembinden (maar dat is een verhaal voor een andere keer), begonnen we aan ons grote avontuur.

Met onze naïviteit, alleen nog overtroffen door onze gedrevenheid, sprongen we in het diepe van de hele E-commerce. Het coderen van websites, producten kopen, goed voor onze klanten zorgen, verzekeringen, boekhouding, productfotografie en nog zo veel meer.

We hadden het heilige vuur en we wilden iets geweldig opzetten!

How the Trendhim website looked in 2009
Een foto van hoe de Trendhim website er in 2008/2009 uitzag. Ga gerust je gang. Lachen is toegestaan :-)

De mensen die het dichtst bij ons stonden, familie en vrienden, begrepen niet altijd precies wat we aan het doen waren. Sommigen grepen iedere gelegenheid aan om opmerkingen te maken over hoe geweldig een opleiding is, en dat wat we aan het doen waren wel riskant was.
Maar uiteindelijk accepteerde zelfs Sebastians moeder, ondanks haar overheersende buikgevoel over haar zoons toekomst, dat we twee jonge mensen waren met een missie, en dat we niet zouden ophouden.

Tegenwoordig is ze waarschijnlijk onze grootste fan en ontdekt ze kleine fouten op de website nog eerder dan wij.200983m2 RomeAls iemand ons van te voren had gezegd dat we 16 uur per dag zouden moeten werken, 7 dagen per week, nog eens 10.000 Euro investeren en ons sociale leven twee jaar lang bijna helemaal moesten opgeven, dan zouden onze verwachtingen met betrekking tot het starten van een bedrijf misschien enigszins anders zijn geweest. Maar daarin kwam gelukkig de naïviteit van twee jonge ondernemers met een brandend verlangen wel weer goed van pas.

Van 2007 tot 2010 hadden we allebei nog een parttime job op het postkantoor, waardoor we brood (en soms zelfs melk) op tafel konden zetten.

Zowel Sebastian als ik, onze bedden, badkamer, keuken, inventaris en kantoor bevonden zich in een appartement van 83 m².

billed af lejligheden på 83m2billed af lejligheden på 83m2billed af lejligheden på 83m2
Het 83 m² appartement waarin wij drieën (Sebastian, Mikkel en Trendhim) enkele jaren hebben gewoond

We wisten dat Rome niet op één dag werd gebouwd.

Tegen het einde van 2009, verdienden we eindelijk genoeg om onze baantjes op te zeggen en ons fulltime op Trendhim te focussen. Wow, wat een gevoel!

"Ik kan me nog levendig het vreemde gevoel in mijn maag voor de geest halen op de weg naar huis, nadat ik ontslag had genomen bij de post. Het was die ongemakkelijk combinatie van extreem geluk, opwinding, stress, onrust en aan dreigende zenuwinzinking.
Was dit de juiste beslissing? Trendhim zou nu moeten voorzien in de fulltime salarissen van ons beiden, met geld dat er over 6 maanden misschien niet meer zou zijn.
Tegelijkertijd wist ik dat we nu nog meer tijd zouden hebben om Trendhim helemaal geweldig te maken."2010Wie heeft überhaupt een slaapkamer nodig?De zaken begonnen snel te groeien. We breidden uit met nieuwe productcategorieën, nieuwe landen en op dit punt aanbeland hadden we meer ruime nodig, en snel. We hadden letterlijk dozen met producten staan in iedere hoek van het appartement en we sliepen op kleine matrassen in de woonkamer.

Als twee jonge, single jongens, huurden we een enorme villa in een familiebuurt. Logisch. We dachten dat dit echt de perfecte oplossing was. We hoefden niet steeds elke dag naar het werk te rijden, en thuis konden we ons uitleven van 's morgens vroeg tot 's avonds laat na zonsondergang.

The villa we moved into in a suburban neighbourhood
De villa in de buitenwijk waar we naartoe verhuisden. Er was ruime voor ons beiden en voor Trendhim.
2011Een nieuw tijdperkHet jaar 2011 kwam eraan en we moesten ons bedrijf alweer verhuizen. De eigenaar had de villa verkocht en hij vond het blijkbaar vervelend, vanwege voor ons onbekende redenen, om ons daar over de vloer te hebben terwijl de nieuwe eigenaar erin trok.

Weer wat ouder, een beetje slimmer en nog steeds helemaal vol passie om iets geweldigs op te zetten, besloten we om een fatsoenlijke bedrijfsruimte van 200 m² te huren.

The villa we moved into in a suburban neighbourhood
Het nieuwe magazijn waarnaar Trendhim verhuisde. Zoals je ziet, zijn we hier twee gelukkige jongens

Sebastian en ik woonden nog steeds samen. Niets voelde beter dan samen thuis te werken, terwijl de rest van de wereld sliep.2012Een raket is gemaakt voor snelheid, niet per se om rechtdoor te gaan.We wisten altijd dat we meer wilden zijn dan een gewone webshop winkelier. In 2012 startten we met een andere missie; het opzetten van het meest geweldige merk mannen-accessoires. Lucleon was geboren. Enkele jaren werkten we ons de benen onder de kont uit om, tot in de laatste details, iets werkelijk unieks te creëren.

Terugkijkend hadden we ons eerst nog wat langer moeten focussen op Trendhim als een gewone winkel. Maar als je zoveel vuur in je hebt, dan ben je net een raket en kan het soms wel eens lastig zijn om goed op koers te blijven.

Uiteindelijk vonden we de perfecte balans tussen Trendhim en Lucleon en nu is Lucleon een geïntegreerd onderdeel van wie we zijn en een geweldig statement van wat we in de toekomst willen bouwen.
Destijds namen we echter gewoonweg net even iets te veel hooi op onze vork.2014Red Bull en vuur, de perfecte combiToen 2013/2014 om de hoek kwamen kijken, begonnen de zaken echt ineens enorm hard te lopen.

De Trendhim familie groeide en Martin kwam ons versterken als 3e partner van het bedrijf. Hij was enigszins een energiedrank-alcoholicus. En we vonden het geweldig!

Zoals je zult begrijpen, paste Martin perfect en we hadden geweldige werksessies tot laat in de nacht. Ik herinner me nog een keer dat ik, slapende op een matras, 's ochtend wakker werd van het geluid van Martin die een blikje Red Bull opentrok.

A picture of all 3 of us. From the left, Martin, Sebastian and Mikkel.
Een foto van ons drieën. Van links naar rechts, Martin, Sebastian en Mikkel.

We stapten ook over van alles zelf inpakken naar het inhuren van jonge studenten, die dat allemaal voor ons gingen doen, zodat wij ons volledig konden richten op groei.

Tegen het eind van 2014 was Trendhim harder gegroeid dan een stel bamboescheuten die net water hadden gehad. Uitbreiding naar Noorwegen, Zweden, Finland en Nederland. Gelijktijdig verdubbelden we dat jaar ook ons productaanbod. Geen wonder dat we dachten dat we het druk hadden.2015Een fantastische ervaringKarina en Kristof sloten zich bij het team aan, de voorraad groeide en het magazijn van 200m² stond echt zo vol, dat je werkelijk zijwaarts moest lopen om de bestellingen te zoeken en in te pakken. We hadden vrijwel het hele magazijn omgebouwd tot eenrichtingsstraten.

En dus hielden we een familievergadering, namen een grote beslissing, trokken onze wortels uit de grond en zeiden vaarwel tegen ons geliefde huis.
… En verhuisden we naar de overkant van de straat.
A picture of the 5 of us. From the left, Sebastian, Karen, Karina, Mikkel, and Martin.
Een foto van ons vijven. Vanaf links, Sebastian, Karen, Karina, Mikkel en Martin. Kristof staat helaas niet op de foto

We trokken in ons huidige hoofdkantoor met genoeg ruimte voor go-cart races, tafeltennistafels en ruimte om groot te denken.

De dagen van het vrijgezellenleven en slapen op een matras in de woonkamer waren voorbij.

Je zou kunnen denken dat "dit het punt was waarop ze professionals werden". Echter, niets was minder waar. In ieder geval niet in de traditionele betekenis.

Een van onze kernwaarden is 'Loosey Goosey', en dat is iets dat iedereen bij Trendhim na aan het hart staat. Lang geleden besloten we al dat we nooit professioneel wilden worden, alleen maar om professioneel te zijn. Niet als bedrijf en niet als individuen. Dat we altijd met onze klanten zouden blijven praten op een normale, nuchtere manier, van mens tot mens. Dat onze medewerkers deel uit zouden maken van een familie. Dat we altijd zouden proberen om te groeien, als mens en als bedrijf.

We willen het meest fantastische bedrijf opbouwen, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.2016Wel dat ging sneller dan verwacht!Aahh, 2016, wat een jaar om bij Trendhim te werken. Zo veel fantastische en uitdagende dingen die we meegemaakt hebben, het is niet makkelijk te kiezen waarover te vertellen.

Maar ik zal beginnen met de nieuwe markten. Begin februari, na een maand bekomen van Kerstmis en wat onderzoek te doen over onze schitterende Europese buurlanden, namen we plaats aan de lunchtafel. De bedoeling was om een beslissing te nemen over de 2 nieuwe landen waar we een Trendhim site zouden openen, uit de 11 landen die we onderzocht hadden. Na een korte discussie zei iemand: "Waarom openen we ze gewoon niet allemaal?".

Beslissing genomen. 2 weken later waren er 43 vertalers de hele site aan het vertalen, inclusief 3000 producten, in 8 talen, over 11 markten.

Bij het openen in deze landen kregen we de feedback van onze klanten dat ze meer items wilden om uit te kiezen. Dus stelden we het doel om van 3000 naar 5000 unieke items te gaan op onze website voor het einde van het jaar. We hadden tenslotte toch ruimte genoeg in het nieuwe magazijn. Halverwege november haalden we ons doel. En daarbij was het magazijn ook ineens helemaal vol. Best grappig hoe we hiervoor dachten dat 1000m2 genoeg ruimte zou zijn voor vele jaren. Zaten wij even mis!

Maar er is meer. Begin september besloten we om onze eerste fysieke winkel te openen, voor Kerstmis. Om nu te zeggen dat dit iets moeilijker was als verwacht, zou een ongelooflijk understatement zijn! De inrichting, het designen en produceren van video displays, rekken, en allerhande diverse zaken. Het vinden van de juiste locatie, bepalen welke producten we zullen verkopen, deze producten op een leuke manier tentoonstellen, personeel inhuren. Alles nam gewoon ontzettend veel tijd in beslag, ik raak bijna uitgeput van er gewoon aan te denken. Maar, uiteindelijk was de winkel helemaal klaar halverwege de maand november, en werd hij heel goed onthaald in onze thuisbasis Horsens.
De Trendhim winkel in Horsens
De eerste Trendhim winkel.

Veel hard en belonend werk, maar het beste van 2016 was toch echt wel de mensen. We prijzen ons echt gelukkig dat we omringd zijn door hardwerkende, verantwoordelijke, en gewoon ook heel leuke mensen. Het hele Trendhim team bestaat ondertussen al uit meer dan 50 fantastische personen! Sommige part-time, andere full-time, maar allemaal even geweldig. We probeerden iedereen op kantoor te krijgen voor 'picture day', maar dat bleek wat moeilijk te zijn, dus zul je het voorlopig met 26 Trendhimmers moeten doen :-)
Trendhim team
Het Trendhim team, happy en silly.
2017


Grote plannen, inclusief gevoel voor (flauwe) humorWe hebben grote plannen voor 2017 :-) Zo willen we onder andere 's werelds beste online koopervaring creëren.

Wil dit zeggen dat we dit jaar weer heel hard gaan werken? Absoluut, maar dat wil niet zeggen dat we het ook niet plezierig kunnen maken. Werk en plezier combineren is een onderdeel van het dagelijkse Trendhim leven, wat recent tot onze nieuwe 404 pagina heeft geleid, met deze 'professionele' gif :-)
Mikkel jump
Geen zorgen, er werden geen Mikkels beschadigd tijdens het maken van deze video.

Dat was het voorlopig, maar blijf ons volgen, want er komt nog veel veel meer :-)!
Dank je wel, dat je ons verhaal wilde lezen en bedankt dat je deel uitmaakt van onze familie, op welke manier dan ook.


De kernwaarden van Trendhim


Onze 6 kernwaarden zijn belangrijk voor ons. Zij zijn het waarnaar we elke dag proberen te leven, zowel als individu en als bedrijf. We willen verbinding houden met onze geweldige klanten door te laten zien wie we werkelijk zijn.#1: We deliver wow


valueprop
Iedereen die ooit klant is geworden, zou terug moeten willen komen. We lossen snel, makkelijk en effectief problemen op. Er is WOW ervaring en Trendhim geest in alles wat we doen en we leveren altijd naar verwachting.


#2: Loosey goosey


valueprop
Het niet volgen van de voorgeschreven richtlijnen of gangbare maatschappelijke verwachtingen. Erg casual. Zekere grenzen overschrijdend. We communiceren altijd met onze klanten op een normale, nuchtere mens-tot-mens manier. We bezitten geen professionalisme alleen maar om professioneel te zijn. Onze humor en persoonlijkheden schijnen door alles heen wat we doen.


#3: We hebben plezier


valueprop
Een leuke omgeving creëert gelukkige mensen. Bij Trendhim hebben we ruimte voor lol en spelletjes, maar weten we ook wanneer we hard moeten werken. Trendhim is echt een speciale plek om te zijn.


#4: We zijn effectief


valueprop
We staan altijd klaar voor veranderingen, want veranderen is groeien. Het is nooit ver van het idee naar de actie en wij doen vandaag wat anderen tot morgen uitstellen. Wij zijn de eersten die ervoor gaan.


#5: We vechten als een team


valueprop
Trendhim werkt als één grote familie. iedereen springt bij waar het nodig is, ongeacht de taken. We luisteren naar iedereen en ieder idee wordt gehoord.


#6: Hakuna Matata


valueprop
Dat betekent geen zorgen.
Ontmoet de familieSebastian
Advertising & Management
Martin
Technische tovenaar
Mikkel
Inkoop & Brands
Karina
Klantenservice
Kristof
Europese groei
Mikkel
Search Engine Guru
Lisbeth
Koningin van het magazijn
Nicolaj
Accounting extraordinairPraktische informatie


Trendhim ApS
BTW-nummer: DK32261930
Fuglevangsvej 48
DK-8700 Horsens
Denemarken

E-mail: info@trendhim.nl
Phone: +31 (0) 20 808 5229

Kon je niet vinden waar je naar op zoek was?

E-mail ons
We zijn op werkdagen geopend van 09.00 - 17.00 uur
020 808 5229

Betalingsmogelijkheden

Wij accepteren bijna alle kaarten. Neem contact op, als je vragen hebt over betalingen.

Contacteer ons

020 808 5229
We zijn op werkdagen geopend van 09.00 - 17.00 uur

Inspiratie en voordelen

Geef hier je e-mailadres inE-mail is niet geldig
Je kunt je altijd afmelden

Wow, yes!

Je hebt de juiste beslissing genomen!

Binnen enkele dagen mag je van ons je eerste mail ontvangen.

© 2009-2019 | Trendhim.nl | Tel: 020 808 5229 - info@trendhim.nl | Algemene voorwaarden | MVO | Pers